Den har rundet sine første 600 millioner dollars. Og den slags får naturligvis konsekvenser. “Suicide Squad” er et økonomisk hit – derfor er den planlagte sequel stadig på vej. Men den kører i en lidt anden retning end originalen.

Se også: Trods dårlige anmeldelser: “Suicide Squad” hitter i biograferne

Det er MovieWeb, der citerer fra lækket materiale publiceret hos 4Chan. Og her står det klart, at meget mere “Suicide Squad” er på vej:

”Produktionen af ‘Suicide Squad 2’ begynder snart, David Ayer begyndet at skrive manuskriptet i juli, det forventes, at optagelserne begynder til foråret. Bliver angiveligt gjort mindre i forhold til SS1 med mindre CGI, en mere menneskelig følelse og ingen popmusik overhovedet. Lidt mindre budget.”

Dermed virker det til, at David Ayer og DC Films har lyttet lidt til anmeldernes kritik. Nu bliver det skruet op for karaktererne, imens der skrues ned for effekter og overflade. Og altså også budgettet, der var 175 millioner dollars på den første.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Jack Slater 7 år siden

Som film-entusiast er jeg bare glad for at DC-universet trods alt kører nu. Selvom BvS og Suicide squad måske ikke var hvad vi drømte om, så er det nu alligevel et meget fedt univers og de valgte skuespillere er gode i rollerne synes jeg.
Gravatar

#2 Star Trek fever 7 år siden

Dermed virker det til, at David Ayer og DC Films har lyttet lidt til anmeldernes kritik. skrev:


Ikke nødvendigt. 600 millioner dollars. Det er da fint
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 Therewillbeblod 7 år siden

Mindre CGI, lyder godt i mine øre :)
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#4 Stetso-G 7 år siden

Tænk sig, at 4chan bliver citeret som troværdig kilde.
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#4 Første dele af DC-lækket fra 4chan ramte plet med Doug Liman på vej ind. Men der er naturligvis ikke tale om en officiel udmelding, så det er helt givet, at ikke alt rammer plet denne gang. Og meget kan i øvrigt også ændre sig frem mod en release. Men det er klart, at det ikke er uproblematisk at bruge anonyme brugere som kilder. Og det vil heller ikke blive et fast indslag, men når det vurderes, det er relevant og nogenlunde troværdigt.
Gravatar

#6 Stetso-G 7 år siden

#5
jeg rettede ikke så meget sigtekornet ind på troværdigheden i nyheden, som i morsomheden i, at 4chan af alle steder skulle vise sig at være et sandhedsvidne.
"Oldfags never believes OP. Cuz OP is a newfag."

Skriv ny kommentar: