Heath Ledgers Joker i “The Dark Knight” var en mystisk antiautoritær, en terrorist uden baggrund og fortid. Sådan bliver Jared Letos nye Joker ikke. Han bliver nærmest en mand/skurk af folket.

Se også: Jared Leto forberedte sig på Jokeren sammen med ægte psykopater

Det er “Suicide Squad”-instruktør David Ayer, der nu afslører, at hans nye Joker bliver anderledes end de tidligere udgaver:

”Den her Joker er lidt mere arbejderklasse, som jeg mener, kunne leve i vores verden,” siger Ayer til ComicBookMovie .

Samtidig fortæller Ayer, at den nye Jokers mange tatoveringer har en funktion. De har en historie og en årsag, som langsomt vil blive forklaret, hvilket også er i modsætning til Ledgers Joker, der aldrig blev forklaret.

Den nye Joker ser biografens lys i “Suicide Squad”, der får premiere d. 11. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Jack Slater 6 år siden

Det bliver suicide squad som kommer til at redde DC-film universet og sætte det ordentligt igang.

Desværre blev det ikke Batman V Superman ;( (ja blinkende trist smiley)
Gravatar

#2 The_Corrector 6 år siden

Ledgers Joker behøvede hellere ingen forklaring, da de fleste som så filmen, var fans af universet, som i forvejen kendte hans historie. Så hvorfor spilde tid på at forklarer noget, som 9/10 biografgængere i forvejen kendte. Det ville bare have resulteret i en dårligere film, fordi folk vil få forklaret noget, som de allerede viste.
Gravatar

#3 LBA83 6 år siden

Mig bekendt, så har der aldrig været en decideret oprindelseshistorie omkring Jokeren i tegneserierne. Eller tager jeg fejl? Men jeg ser frem til denne her film og er spændt på Jared Letos version af Jokeren.
Gravatar

#4 Geekalot 6 år siden

#3 det tætteste man er kommet på film, er vel Jack´s Joker i Batman 1.
Gravatar

#5 LBA83 6 år siden

#4
Præcis. Men mener at den historie var lavet til filmen. I tegneserierne har Jokeren vist altid været en karakter man aldrig har fået en præcis oprindelseshistorie på. Samme idé brugte Christopher Nolan i TDK. Jeg synes det er fedt at der er så meget mystik omkring The Joker og hvem han er. Men jeg ser frem til Jared Letos version.
Gravatar

#6 Gasivodo 6 år siden

Forstår ikke: Er det en Joker film eller er det en ensemble film?
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#7 kblood 6 år siden

Gasivodo (6) skrev:
Forstår ikke: Er det en Joker film eller er det en ensemble film?


Jokeren burde være lidt en bi-figur i denne film, men siden han er Jokeren, så er han svær at lade stå som en bi-figur. Ved ikke hvor meget skærmtid han får i filmen, men tegnefilmen som den skulle minde noget om, der er Jokeren en der er med engang imellem, men stadig er lidt på sidelinien til det hele. Det har de så måske ændret her.
Gravatar

#8 kblood 6 år siden

Ledgers Joker gav da en forklaring på sine ar. Faktisk gav han en del forklaringer ;) De var bare gerne noget modsigende.

Synes ikke man kan sige at man bare kender en skurks historie så godt at han ikke har brug for en oprindelses historie. De har det jo netop med at ændre de forskellige historier for hver skurk og / eller helt fra film til film.

Der er Spiderman hvor hans oprindelse ikke afviger specielt meget, så derfor kan man nok godt forstå man vil prøve at skippe let hen over den i den næste Spiderman film.

Men syntes at hele idéen med Ledgers Joker var at hans oprindelse var ukendt. En man kunne prøve at spekulere over hvad den kunne have været, men aldrig helt kunne vide sig sikker på. Det var jo et mønster i hele den film. Ingen vidste hvem han var og han var ikke i nogen databaser politiet og så videre kunne bruge. Det var noget af det som gjorde ham spændende syntes jeg, for man vidste ikke om der ville komme hints til det, og om de hints så var reele eller endnu et vildspor.

I Batman fra 80erne, der fik vi en klar forhistorie. En gangster som Batman selv var delvist skyld i at han blev til Jokeren. Lyder til det bliver en anden spændende forhistorie de laver til ham i Suicide Squad.

Skriv ny kommentar: