Hayden Panettiere slutter sig officielt til det sjette kapitel i Wes Cravens “Scream”-franchise, rapporterer THR.

Det kommer sandsynligvis som en glædelig nyhed for masser af “Scream”-fans (undertegnede inkluderet), at Kirby Reed nu officielt står over for endnu et Ghostface-traume.

Panettieres karakter var blandt de absolutte højdepunkter i den sidste film i franchisen med Craven bag roret, “Scream 4”, men hun måtte dog lade livet i slutningen af filmen – troede vi. Den skarpsynede seer opdagede nemlig et easter egg i Matt Betinelli-Olpin og Tyler Gilletts “Scream” (2022), der bekræftede Kirby som en Ghostface-survivor, og nu kan hun altså skrives på listen over legacy-karakterer, der kommer til at optræde i franchisens requel-æra.

Du kan læse vores anmeldelse af “Scream” (2022) lige her.

Panettiere slutter sig til Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding og Jenna Ortega, der spillede de fire overlevende high schoolers i 5’eren. Courteney Cox, der har rollen som fanfavoritreporter Gale Weathers, er også en del af den næste mordfortælling.

Betinelli-Olpin og Gillett sidder endnu engang i instruktørstolene, mens “Scream” (2022)-forfatterne James Vanderbilt og Guy Busick igen står for at skrive manuskriptet. Selvom der endnu ikke er mange detaljer om plottet, har selskaberne bag filmen sagt, at den “fortsætter med de fire overlevere af Ghostface-mordene, mens de forlader Woodsboro og begynder et nyt kapitel.”

“Scream 6” får allerede premiere den 31. marts 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: