”Serena” burde være en sikker vinder. En dansk instruktør med en Oscar i ryggen hyrer to af tidens hotteste navne i form af Jennifer Lawrence og Bradley Cooper til at spille med i en filmatisering af en succesfuld og kritikerrost roman. Det er den bare ikke.

Se også: første trailer til Susanne Biers “Serena” med Jennifer Lawrence.

I hvert fald ikke, hvis man skal tro de første reaktioner på filmen. Forleden blev “Serena” vist til en række potentielle købere under en privat screening, og her var dommen hård.

”Filmen var klippet så sønder og sammen, at den ikke gav nogen mening,” udtalte en af de potentielle købere, mens en anden kaldte Jennifer Lawrences præstation for ”ujævn”. Det skriver The Hollywood Reporter.

“Serena” er baseret på Ron Rashs amerikanske roman af samme navn fra 2008 og foregår i North Carolina i årene 1929-1930. Filmen, der beskrives som en både episk, romantisk og nervepirrende fortælling om store drømme, altfortærende begær, grådighed og jalousi, får premiere i England den 24. oktober.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 X&O 9 år siden

Hvis dette er sandt, og buzzen omkring hendes danske film også holder stik, så ser det ikke så godt ud for hendes internationale karriere.

Skriv ny kommentar: