StudioCanal og 2929 Entertainment har endelig udsendt den første trailer til danske Susanne Biers kommende amerikanske dramafilm “Serena”.

Se også: Susanne Biers “Serena” får premiere til oktober.

Den længe ventede film får engelsk premiere til oktober, men en overgang frygtede flere, at den aldrig kom ud. Optagelserne blev nemlig færdiggjort for to år siden, og der gik rygter om utilfredshed fra særligt stjernen Jennifer Lawrence. Det rygte afmonterede Susanne Bier dog siden hen i et interview med Filmmagasinet Ekko.

“Serena” er baseret på Ron Rashs amerikanske roman af samme navn fra 2008 og foregår i North Carolina i årene 1929-1930. Med de mægtige skove som dramatisk bagtæppe er filmen en både episk, romantisk og nervepirrende fortælling om store drømme, altfortærende begær, grådighed og jalousi.

Filmens to hovedroller spilles af Jennifer Lawrence og Bradley Cooper, mens Rhys Ifans, Sean Harris, Toby Jones og danske Kim Bodnia også medvirker i filmen.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Quantom 9 år siden

Jennifer Lawrence.... :-D

thank you hackers.
Gravatar

#2 raylewis 9 år siden

FLOP I USA.DIREKTE PÅ DVD I DK
Gravatar

#3 X&O 9 år siden

raylewis (2) skrev:
FLOP I USA.DIREKTE PÅ DVD I DK


Ja, jeg føler nærmest også kun at denne film kan overraske (hvilket måske faktisk er okay). Under alle omstændigheder glæder jeg mig mere til at se denne end hendes kommende danske film.
Gravatar

#4 Nicki52 9 år siden

Meget fedt Kim Bodnia bliver nævnt, eftersom hans rolle nok ikke er så star til han kunne komme med i traileren. Men David Dencik ser man hele tiden i traileren. Skal jeg sgu se.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#5 gladiator 9 år siden

Synes den ligner noget low budget... Et forsøg på noget storladent 'Australia' eller 'Cold Mountain', bare uden overhovedet at ramme...

Og skræmmende at det har taget to år at udgive den.. Bier må have haft den store redigeringsmaskine i gang ift. et eller andet...
Gravatar

#6 Nicki52 9 år siden

#5
Budgettet er på $25-30 millioner.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#7 Mr. Anderson 9 år siden

En alt for lang og rodet trailer. Jeg venter på den næste.
"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin
Gravatar

#8 dkkev 9 år siden

gab mand... har set ting på text-tv med mere pondus end det der.
straight to dvd

Skriv ny kommentar: