“Rambo: Last Blood” er bedre som ‘Extended Cut’, mener Sylvester Stallone – måske på vej med “Rambo 6”.

Den femte “Rambo”-film med titlen “Last Blood” blev modtaget som én af de værste film i 2019 – kun undergået af “Cats” ved Razzie Awards.

Men det skyldes ifølge Sylvester Stallone, at publikum ikke fik lov til at se den bedste udgave af “Last Blood”, skriver Stallone nu på Instagram, hvor han reklamerer for et ‘Extended Cut’ af “Rambo 5”, der er 12 minutter længere end biografudgaven.

Læs også ‘Sylvester Stallone svarer på kritik af “Rambo: Last Blood”‘.

Samtidig teaser Stallone, at “Last Blood” måske ikke er den sidste “Rambo”-film:

”Han kan vende tilbage,” skriver Stallone.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 3 måneder siden

Hvis 12 minutter gør en markant forskel så er der nogen der bør fyres. Nogle gange er der nogen af cheferne, der kun kigger på tallene, hvor man ved at skære nogle minutter her og der kan presse en eller 2 mere visninger ind pr. dag i åbningsweekenden. Det var en af de ting(blandt mange), der skete med Justice League. De glemmer så bare at "word of mouth" spredes hurtigt, så hvis på et tidspunkt havde en god film, som efterfølgende klippes i stykker, så falder box-office hurtigere end man kan stave til det.

Jeg skal ikke udtale mig om det er tilfældet ved denne film, men hvis det er så burde nogle af dem med ansvaret godt nok få sparket.
Gravatar

#2 Reborn Sith 3 måneder siden

#1 Kan ikke huske hvor meget længere Aliens og Alien 3 er i de forlængede versioner, men synes da at det gjorde en forskel.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#3 filmalkymisten 3 måneder siden

Der er det såkaldte "extended cut" der kørte i danske biografer og er på dansk video. Den kortere udgave udkom i USA, UK og Canada. Så når Sly snakker om en længere udgave, er der kun tale om den version vi allerede har set! Der er intet yderligere action eller voldelige scener i det ekstra. Der er tale om den første scene, hvor Rambo redder en kvinde fra et mudderskred og en enkelt scene, hvor vi introduceres for de to mexicanske brødre i deres villa lidt tidligere. Det er alt! Og i min optik, gør det filmen svagere og jeg fortrækker den kortere udgave, den flyder bedre!!
Gravatar

#4 Johnny42 3 måneder siden

#3 Ja det er ikke altid det er en forbedring bare at tilføje ting. Men Sylvester Stalone forsøger bare at sælge filmen så godt han kan.

Et eksmpel hvor det giver noget i extended cuts er Lord of the Rings filmene. Biograffilmene er gode film, og her er det klart de må skære et sted. Men jeg var dog alligevel skuffet over portrætteringen af Faramir. Noget som extended versionerne rettede op på. Når jeg ser de film er det altid i extended versionerne.

I den anden grøft er Hobitten, en børnebog på 300 sider, der bliver til en ørkenvandring af en trilogi af film på stort set samme længde som Lord of the Rings, hvor der blev tilføjet en masse unødvendigt fyld, samt digtet nogle ligegyldige sideplots ind i historien.

Skriv ny kommentar: