Som bekendt skal Adonis Creed kæmpe imod Ivan Drago Jr. i “Creed II”. Og det bliver et stort brød af en bokser, som Michael B. Jordan i hovedrollen skal bokse imod. Rumænske Florian ‘Big Nasty’ Munteanu har fået rollen som Ivan Drago Jr.

Se også: Skuespiller til “Creed 2”-audition: Creed Jr. bokser imod Ivan Dragos søn

Det bekræfter Sylvester Stallone på Instagram, hvor du også kan se et billede af sværvægtsbokseren Munteanu:

”Tillykke Florian ‘Big Nasty’ Munteanu med rollen som Ivan Dragos søn!” skriver Stallone.

Dermed er der lagt op til et legendarisk hævnopgør for Adonis, der skal møde sønnen til den mand, der dræbte farmand Apollo i ringen.

Dolph Lundgren vender netop tilbage i rollen som den russiske bokser – og altså far – Ivan Drago, imens Sly Stallone igen er træner for Adonis i rollen som Rocky Balboa.

Desuden træder Steven Caple Jr. til som instruktør, så Stallone ‘kun’ skal koncentrere sig om eget skuespil, manuskript og rollen som producent.

“Creed II” får premiere d. 21. november.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Silver666 5 år siden

'What ever he hits he destroys'
Gravatar

#2 Snipp 5 år siden

Jeg synes creed 1 var en god film, så ser da bestemt frem til denne - Bare fedt at de får en professionel fighter med ind i filmen - håber da han kan finde ud af skuespil dog.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#3 Mixart 5 år siden

Der var ellers rygter om at det skulle være MMA kæmperen Sage Northcutt, som minder meget godt om Dolf Lundgren i sine unge dagehttps://i.ytimg.com/vi/M60KwnsVxFQ/maxresdefault.j...

Men kan godt se, at "Big Nasty" ser mere truende ud.

Skriv ny kommentar: