Da han droppede ud af “The Expendables 4” tidligere på året, så efterlod det et hul i action-kalenderen. Det har Sylvester Stallone nu fyldt ud med en kinesisk omgang action i selskab med Jackie Chan.

Se også: Sylvester Stallone dropper ud af “The Expendables 4″

Det er Deadline, der skriver, at Sylvester Stallone i selskab med Jackie Chan skal spille med i angiveligt en af de største kinesiske film nogensinde.

Projektet får titlen “Ex-Baghdad” med “Need for Speed”-instruktøren Scott Waugh ved roret.

“Ex-Baghdad” er historien om en kinesisk sikkerheds-rådgiver, der spilles af Chan, som sendes på opgave i Irak, hvor han skal stoppe en plan om at stjæle for en formue i olie. Det skal han gøre i samarbejde med en tidligere marinesoldat, der spilles af Sylvester Stallone.

Jackie Chan var på rygtebasis blevet knyttet sammen med den kommende fjerde “Expendables”-film – en franchise, Chan aldrig tidligere har medvirket i.

Nu bliver det altså i stedet i “Ex-Baghdad”, at Chan og Stallone kæmper sammen imod en fælles fjende.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 4 år siden

Æv - havde set frem til E4 :-(
Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?

Skriv ny kommentar: