Premieren på den ventede “Spider-Man 3” nærmer sig med hastige skridt, og i den forbindelse har Sony Pictures frigivet de første syv officielle klip fra filmen.

Klippene samt en eksklusiv featurette om filmens lyseffekter kan alle ses online hos IGN Movies.

I det nye filmeventyr portrætteres Peter Parker/Spider-Man atter af Tobey Maguire, der denne gang må gå op imod superskurken Sandman (Thomas Haden Church), mens han samtidig kæmper med sin egen skyggeside, da hans dragt bliver inficeret af en mystisk udenjordisk substans.

Spider-Man tager kampen op mod sine indre dæmoner samt truslerne Sandman, Harry Osborn og ikke mindst Venom, når filmen får premiere 3. maj.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 tranberg 14 år siden

Hvorfor ligger de ikke bare hele filmen ud på nettet?
The end is closest to the beginning
Gravatar

#2 thomasegebaek 14 år siden

# den er fandme hypet for meget op... jeg gider ikke se den længere
Gravatar

#3 filmz-Kragmose 14 år siden

Er jeg den eneste der syntes at CGI'en i "Crane Disaster" klippet var vildt underlig?
Gravatar

#4 filmz-look 14 år siden

tobey drengen er for grim til at være spiderman. peter parker er højere og han har ikke så et depressiv fjæs som tobey har.

Etteren var en god begyndelse med middelmådig CGI. Visse steder ultra ringe. F.eks. der hvor han løber og hopper fra tag til tag. villain fra gammel og rynkede til kæmpe mod spiderman. total latterligt. så er jeg sgu ligeglad med hvor mange piller og hormoer whatever den gamle dreng havde taget.

Toeren var ok. men ikke noget vildt.

har undgået at se mere end en trailer til filmen. de viser alt for meget og spændingen bliver ikke den samme efter at have set milliard trailer.
Gravatar

#5 icetea 14 år siden

Jeg forstår virkelig ikke der bliver lagt så mange trailers ud, belastende at se på alle de nyheder der omhandler Spiderman-trailiers :). Men det har måske også noget at gøre med at jeg ikke synes særlig godt om "Spider-man", tror ikke engang jeg har set 1'eren færdig hehe.

Men ser da ud til der er nogle gode effekter i den :P.
Gravatar

#6 Morpheus 14 år siden

Slutter mig til den gruppe der ikke kan forstå hvorfor de ligger så mange klip ud på nettet. Det endder med man sidder i biografen og kan gætte sig til hvad der sker næst efter, og derved ikke bliver overrasket bare en lille smule.

Holder mig til gengæld fra alle de forskellige trailers, har kun set en enkelt. Vil hellere se filmen når den kommer. Skal heldigvis ned og se den til verdenspremieren klokken 00.03 den tredje Maj, glæder mig :D
Gravatar

#7 filmz-Daniel_Logan 14 år siden

"lægger"...
----------
I am like a wild horse, and you can't tame me..
Gravatar

#8 Noccio 14 år siden

#7, åh nej, dog :)

Jah, styk de forskellige klip sammen, og voilá - så er hele filmen der. Helt sikkert.

Skriv ny kommentar: