“Thor 5” er ingen garanti, men Taika Waititi har alligevel nogle idéer til endnu en film om Marvels tordengud.

Efter Chris Hemsworth-heltens seneste eventyr delte vandene blandt både kritikere og fans, er der ingen garanti for, at der kommer et femte kapitel i fortællingen om Thor Odinson.

Du kan læse vores anmeldelse af “Thor: Love and Thunder” lige her.

Waititi, der har instrueret superheltens to seneste film, lukker dog ikke muligheden for endnu en fortsættelse ude, og hvis han skulle sidde i instruktørstolen igen, har han nogle idéer til, hvordan det skulle se ud.

“Hvad er der tilbage at gøre ved ham?” spørger instruktøren ifølge ScreenRant i Titans kommende bog “‘Thor: Love and Thunder’ The Official Movie Special”, og fortsætter: “Det er nødt til at være noget, der føles som om, den fortsætter karakterens udvikling, men stadig på en meget sjov måde, og som stadig giver ham ting, han skal op imod, der føles som om, de bygger oven på de forhindringer, som han skal overkomme. Jeg tror ikke, vi kan have en skurk, der er svagere end Hela. Jeg føler, vi er nødt til at tage den et niveau højere op derfra og tilføje en skurk, der på en måde er endnu mere formidabel.”

Hela, der blev spillet af Cate Blanchett, var skurken i Waititis første Marvel-film “Thor: Ragnarok” og viste sig meget hurtigt at udgøre en skræmmende trussel, som Thor ikke alene kunne besejre med sin råstyrke og tordenevner. Hvilken skurk, der kunne være endnu stærkere end gudens søster, nævner Waititi ikke, men der er masser at vælge fra i Marvels tegneseriearkiver.

Instruktøren kunne foruden en stærkere fjende også godt tænke sig at se “mere og mere aparte bæster, monstre og rumvæsner” fra forskellige verdener. Ifølge Waititi adskiller helten fra Asgaard sig fra Jordens helte, idet hans alder og erfaring med monstre gør ham mere afslappet omkring netop rumvæsener og – i jordboernes øjne – mystiske verdener.

Om vi får endnu en “Thor”-fortsættelse, må vi vente at se. MCU fortsætter dog i mellemtiden ufortrødent, og den næste film i superheltefranchisen er “The Marvels”, der får premiere herhjemme den 9. november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: