En ny teaser gør os klar til at tage på et gudeskønt actioneventyr med Percy Jackson & co. til jul.

De to første episoder af “Percy Jackson and the Olympians” Sæson 1 får premiere på Disney+ den 20. december.

Det står klart, efter udgivelsen af seriens seneste teaser-trailer, der samtidig giver os det første blik på vores hovedpersoner i aktion.

I serien følger vi den unge halvgud Percy Jackson, der beskyldes af himmelguden Zeus for at have stjålet hans tordenkile. Sammen med sine venner Grover og Annabeth må vores titelkarakter begive sig ud på et hæsblæsende eventyr for at bevise sin uskyld og finde den egentlige lyntyv.

Percy spilles af “The Adam Project”-stjerneskud Walker Scobell, mens hans to kompagnoner spilles af “Beast”-skuespiller Leah Sava Jeffries og “Cheaper by the Dozen”-skuespiller Aryan Simhadri. De unge talenter spiller over for noget større navne såsom Lin-Manuel Miranda, Jason Mantzoukas og Lance Reddick, der desværre gik bort i marts i år.

Læs også: “‘John Wick’-prequel-serie ‘The Continental’ har fået ny eksplosiv trailer”

Sæson 1 af “Percy Jackson and the Olympians” er baseret på den første bog i Rick Riordans bogserie af samme titel. Forfatteren har været tæt inde over Disney+-serien, hvilket forhåbentlig resulterer i et produkt, han i højere grad kan stå ved end de to spillefilm, som udkom til en lunken velkomst i 10’erne.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: