“Taken 2” er under udvikling

Efter den uforventede og bragende succes af Liam Neesons actionfilm “Taken” var det kun et spørgsmål om tid, før en efterfølger ville blive annonceret.

Den tid er nu kommet, da filmens producer Luc Besson har kunnet udtale, at en efterfølger har fået grønt lys fra studiet, og at forberedelserne til “Taken 2” vil gå i gang snart.

Det er dog endnu uvist, om Neeson vil vende tilbage i efterfølgeren. I den første film spillede han en tidligere CIA-agent og overbeskyttende skilsmissefar, hvis teenagedatter, Amanda, bliver bortført af albanske gangstere.

“Taken” formåede at omsætte for 145 millioner dollars i USA samt 77 millioner dollars i resten af verden i løbet af dens tid i biograferne. Desuden har filmen vist sig at være en stor succes på dvd og Blu-ray.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#21 Michael Andersen 13 år siden

Og at stort set næsten alle af Hitchcocks film var baseret på bøger og skuespil ;)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#22 BN 13 år siden

Michael Andersen (21) skrev:
Og at stort set næsten alle af Hitchcocks film var baseret på bøger og skuespil ;)


Nu ved jeg godt, at du siger det med et smil, men alligevel synes jeg, det er værd at påpege, at det er fortsættelser bruce taler om, og dem har Hitchcock ikke lavet nogen af.

To af Hitchcock's bedste og mest populære film, 'Psycho' og 'North by Northwest', var i øvrigt IKKE baseret på bøger eller skuespil. Og selv i de tilfælde hvor hans film VAR baseret på en bog eller et skuespil, må man sige, at Hitchcock & Co. har gjort historien til deres helt egen, og at der er stor forskel på filmen og det originale forlæg.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#23 Michael Andersen 13 år siden

Fortsættelser, det er rigtigt. Det var mere, den der gamle løgnhistorie om at i gamle dage fandt filmfolk på originale historier, jeg prikkede til ;)

"Psycho" er i øvrigt også baseret på en bog.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#24 BN 13 år siden

Michael Andersen (23) skrev:
Fortsættelser, det er rigtigt. Det var mere, den der gamle løgnhistorie om at i gamle dage fandt filmfolk på originale historier, jeg prikkede til ;)

"Psycho" er i øvrigt også baseret på en bog.


Ja, det er jeg også kommet i tanke om i mellemtiden, men her må vist sige, at filmen er "frit efter" bogen.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#25 filmz-Bruce 13 år siden

I min verden er det ikke uoriginalt at basere en film på bøger eller skuespil, tværtimod. Har jeg skrevet, at det var uoriginalt at basere en film på andres bøger, så vil jeg godt medgive, at jeg tager grueligt fejl og lægge mig på knæ og bede om tilgivelse.

Ofte er forfattere langt bedre til at skrible en god historie og et plot ned, end en manuskriptforfatter eller en idé fra en instruktør. Men en film som Alien viser jo, at der sagtens kan komme en fantastisk original film, ud af et manuskript, som der bliver "filet" en del på. Det kommer jo heldigvis an på instruktørens kvaliteter. Da Vinci Code og Angels and Demons kunne have været fænomenale film, havde man haft den rigtige instruktør indover. Umberto Ecos Foucaults Pendul skriger på en filmatisering, hvis der findes en dygtig nok instruktør "derude".

Det uoriginale i min verden er genindspilninger af andre film, hvor der ikke er tale om en ny fortolkning eller en seriøs tidslomme imellem, så der teknisk set kan være en idé med at opdatere skidtet til nutidens publikum. Og fortsættelser, som er betinget af box office tal. Der kan man tale om kreativt forfald. Jeg tror min reelle modstand mod sequels og remakes ikke er mod begreberne som sådan, men at 99% af disse bliver instrueret af lorteinstruktører som Rob Cohen, Brett Ratner etc. og at incitamentet er at give overskud. Der er ingen kunstneriske visioner involveret, andet end nu skal vi lave det større, højere, længere. Michael Bay skal altid gange sine 2'ere med 10. Bare se hans patetiske tale om 140 terabytes. Der har vi mandens drivkraft. Christ almighty!!!!

Dracula er indspillet utallige gange og alligevel er der nogle, som formår at tage fat i forlægget og lave en original film, Bram Stokers Dracula af Coppola, som har en fantastisk cinematografi og er rendyrket old school i hele sin produktion. King Kong KUNNE sikkert også have været en succes, men Peter Jackson havde hovedet oppe i røven efter LOTR og det var ikke så meget historien, men hvad der kunne lade sig gøre på film, som drev ham. Jeg vil heller ikke afvise, at The Day The Earth Stood Still faktisk kunne have været en succes i nutidig genindspilning. Men det kræver heldigvis stadig sin mand at lave en film, som skal leve op til en klassiker og mere end blot at flikke Hollywood actionsekvenser og CGI sammen.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#26 Michael Andersen 13 år siden

Jeg er sådan set enig. Det er folkene bag som "bestemmer" kvaliteten men lige præcis derfor er jeg heller ikke (som mange er) imod sequels og remakes - kun de dårlige af slagsen ;) Det nemmeste er rakke lortet ned på forhånd, men alle kan have en god dag, så herfra får de the benefit of the doubt :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#27 filmz-Bruce 13 år siden

#26 Ja, der er jeg nok mere "disadvantage of the doubt" kind of guy ;)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#28 PredatorX 13 år siden

#25

Jeg kunne simpelthen ikke være mere enig.

Det er netop instruktørenes håbløse formål med remakes af gamle film, der i de fleste tilfælde er helt gal.

Mht Peter Jackson's King Kong er det virkelig ærgeligt. Der var mange ting ved filmen jeg godt kunne lide, men den er bare ikke særlig underholdende. Jo når de er på øen er det næsten 100% fedt adventure, men der er ALT for meget fyld på. Hvilket slet ikke er nødvendigt i det her tilfælde... Jeg havde hellere set ham lave den King Kong han oprindeligt havde tænkt sig. Den lidt mere Indiana Jones agtige King Kong, med en flok forskere der finder aftegniner af KK i en hule i Sydamerika, og derefter rejser ud for at finde vores lille abeven. Men min yndlings Jackson film er så også The Frighteners...
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: