Instruktør Quentin Tarantino bragte for nylig sindene i kog hos det amerikanske politi ved at kalde personerne bag den seneste tids politidrab for ”mordere”. Nu kommenterer den kontroversielle instruktør for første gang på sine udtalelser og de reaktioner, de har affødt.

Se også: Quentin Tarantino: Hellere VHS end Netflix

Selv om Tarantino nu går ud og præciserer sine udtalelser, så står han ved sit synspunkt:

”Alle politifolk er ikke mordere. Det har jeg aldrig sagt. Det har jeg ikke engang antydet. Men jeg mener, at de politikfolk, der dræbte Eric Garner, er mordere,” siger Tarantino, ifølge LA Times.

Oven på Tarantinos udtalelser har adskillige amerikanske politigrupper proklameret et boykot af Tarantinos kommende film, “The Hateful Eight”. Tarantino står dog fast ved sine ord:

” Jeg tager ikke mine ord tilbage. Det, jeg sagde, var sandheden. Jeg er vant til, at folk misfortolker mig.”

“The Hateful Eight” får dansk premiere den 7. januar 2016.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 jonaspvideovidjo 8 år siden

Det er sådan noget jeg ikke begriber! En instruktør på en kommende film udtaler sig om en tidligere katastrofe, og derfor menes der at hans kommende film, der intet har med hændelsen at gøre, skal boycottes fordi ham der har instrueret den har udtalt sig i en anden sag.

Om det så var en grov udtalelse, hvad har det så med filmen at gøre? Man burde dømme film på hvordan de er, og ikke på skaberens opførsel.
Gravatar

#2 silegnaV 8 år siden

Nu skal jeg se H8teful 8. Synes der er gået en tand for meget Tarantino i den i de sidste film (nogle scener har dog været rigtig gode), men nu støtter jeg filmen :)
Gravatar

#3 Therewillbeblod 8 år siden

Sådan Tarantino, der er generelt for få Amerikanske kendiser, som belyser emnet om sindssyge og "trigger-glade" betjente!

Jeg ved alle ikke er sådan, men nogle er fandeme en skændsel og skyder før de tænker.

Hateful Eight glæder jeg mig til at se - som alle andre Tarantino film. Har aldrig være skuffet over hans film!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#4 silegnaV 8 år siden

#3 Samme emne: interview + ufattelig videoklip

Skriv ny kommentar: