Tarantino sat til at omklippe “Inglourious Basterds”


Efter at Quentin Tarantinos “Inglourious Basterds” har haft premiere ved Cannes Film Festival, har reaktionerne generelt været positive – dog har det været et kritikpunkt, at der er meget dialog i forhold til action.

Dette har resulteret i, at Universal har bedt Tarantino om at vende tilbage til redigeringsrummet for at klippe yderligere i filmen, men om resultatet vil være efter deres smag eller ej er endnu uvist, da Tarantino ifølge sin kontrakt har 2 timer og 48 minutter at bruge af, hvor filmen på nuværende tidspunkt fylder 2 timer og 27 minutter.

Det er dog uvist, om Tarantino har klippet nogle actionsekvenser ud, som han kan genindsætte i den endelige version, men sikkert er det, at han har skåret en del dialogscener – bl.a. med Hong Kong-skuespillerinden Maggie Cheung – ud, som han muligligvis alligevel vil bruge.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 myshkin 11 år siden

Mht dialog så var Death Proof forfærdelig. Aldrig har jeg været så frustreret over at høre hovedpersoner i en film tale om et skide bælte... Reservoir Dogs, Pulp Fiction og Jackie Brown. De havde alle lange dialoger der fungerede, men Death Proof havde nogle forfærdelige kedelige sekvenser. Lad os håbe det ikke er det samme der plager Basterds.
"also it's a movie don't be a cunt."
- internet anonymous
Gravatar

#2 inflector 11 år siden

#1 helt enig. Death Proof var rædselsfuld, jeg var ved at slukke flere gange, mage til ligegyldig og kedeligt ævl skal man da lede længe efter.
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#3 PredatorX 11 år siden

Jeg tror jeg er en af de få, der godt kunne lide Death Proof :-D
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#4 Kruse 11 år siden

#3: Nej, helt alene er du ikke. Jeg kunne også godt lide den :) Der var kun en enkelt scene et stykke henne i filmen, hvor jeg fandt den kedelig i et øjeblik.

Bevares, det er Tarantinos svageste film, men det siger nu mere noget om Tarantinos høje bundniveau, end om Death Proof.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#5 chandler75 11 år siden

Jeg synes "Death Proof" er fantastisk opfindsom, velskrevet og flot eksekveret. Måske hans bedste film efter "Reservoir" og "Pulp Fiction".
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#6 rubberdub 11 år siden

#3: elskede Death Proof...
ehmmm ehmmm whachamacalit... ah´a mobile fone!
Gravatar

#7 Bardoboy 11 år siden

Det er en af de ting jeg ikke kan fordrage ved hans film - de skide dialoger!
Gravatar

#8 tiany 11 år siden

Ja det er bare irriterende når der tales i film ;)
Valar morghulis
Gravatar

#9 Slettet Bruger [2336223165] 11 år siden

# 3: Jeg elskede også Death Proof, der i mine øjne kun kommer efter Pulp Fiction og Kill Boll vol. 1, når det kommer til Tarantino-film...
Gravatar

#10 fazz 11 år siden

#7
En af de gode ting ved Tarantinos film er da netop dialogerne!

Jeg fandt også "Death Proof" underholdene!
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."

Skriv ny kommentar: