Teasersiden til Martin Scorseses kommende gangsterfilm “The Departed” med Leonardio DiCaprio, Matt Damon og Jack Nicholson er gået i luften. Indtil videre kan man kun se traileren og se en række nye billeder.

I filmen spiller Damon en gangster, som i årevis har infiltreret politiet i Boston, mens DiCaprio har rollen som en betjent, der er gået undercover i mafiaen. De finder begge ud af, at der er plantet en muldvarp i hver deres organisation, og så starter det dødelige kapløb om at opsnuse den infiltrerende modpart.

På rollelisten til filmen finder man desuden Alec Baldwin og Mark Wahlberg.

William Monahan har skrevet manuskriptet til filmen, der får premiere i amerikanske biografer 6. oktober.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 jessup 17 år siden

god damn jeg glæder mig - scorsese og jack. Jack er fanme meget med i taileren:)
This is just until June
Gravatar

#2 HonoDelLoce 17 år siden

Glæder mig også ret meget :) Især efter jeg endelig fik glugget traileren.. MEN!

Er jeg den eneste der synes, at musikken i den sidste del af traileren er lidt malplaceret og mere minder om noget der havde passet ind i Notting Hill :P
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#3 jessup 17 år siden

Nu har jeg set traileren to gange og udfra det lover det ikke specielt godt - det er kun Jack der skinder igennem - men uanset hvor bovlam filmen må være er der ikke meget at tænke over for mig - det har længe været et ønske fra både jack og scorsese at arbejde sammen og det er på høje tid. Håber der kommer en bedre trailer der giver forhåbninger om en bedre film.
This is just until June

Skriv ny kommentar: