Eric Calderon, produceren på den japansk-animerede serie ”Afro Samurai”, er igen gået sammen med det japanske produktionsselskab Gonzo om et nyt projekt kaldet “The Five Killers”, en animationsserie på 12 afsnit om en gruppe lejemordere.

Serien udspiller sig på bagggrund af den farlige, højteknologiske spionverden, hvor en gruppe af verdens bedste lejemordere genforenes efter deres bitre tilbagetrækken. En af deres holdkammerater er blevet fundet myrdet, og beskeden er tydelig: De er de næste ofre.

De fem bedste dræbere bliver jagtet af den ultimative lejemorder, hvilket til slut vil kulminere med, at tre af dem dør, to overlever, og en vil leve for evigt.

Instruktøren på pilotafsnittet er Tomohiro Hirata (“Trinity Blood”), efter et manuskript af George Krstic (“Star Wars: Clone Wars”) og Mark Waid, der før har skrevet tegneserierne “Kingdom Come” og “JLA”.

På Eric Calderons officielle blog er det muligt at se den første promo-teaser til serien, der introducerer de fem hovedpersoner: Den katanabevæbnede leder, Sword, den eksplosive og sexede blondine, Bomb, den kølige og loyale Gun, den arrogante og manipulerende Knife, og den overmenneskelige Vampire.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 evermind 14 år siden

Det ser jo lækkert ud. :D

Jeg var meget begejstret for Afro Samurai, som hele vejen igennem var superunderholdende, og der lader i det hele taget til at være spændende kræfter bag denne her. Jeg vil se frem til endnu et anime-underholdningsorgie!
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#2 Viking Wizard 14 år siden

Det ser sgu godt ud...

Skriv ny kommentar: