Teaser-traileren til filmatiseringen af Stieg Larssons “Mænd der hader kvinder” er nu klar og kan ses her på Filmz.

Niels Arden Oplev (“Portland”, “Drømmen”) instruerer filmen, der er den første i Stieg Larssons krimitrilogi “Millennium”. Rasmus Heisterberg og Nikolaj Arcel har skrevet manus til både den første og den anden film. De har tidligere arbejdet sammen på filmene “Kongekabale”, “De fortabte sjæles ø” – begge instrueret af Nikolaj Arcel – og “Rejsen til Saturn”. Den tredje film skriver Ulf Ryberg manus til.

I “Mænd der hader kvinder” hyrer den tidligere direktør for Vangerkoncernen, Henrik Vanger, Mikael Blomkvist (Michael Nyqvist), journalist ved tidsskriftet Millennium, til at skrive sin slægts historie. Blomkvist påtager sig modvilligt opgaven, og til sin hjælp får han Lisbeth Salander (Noomi Norén), en umyndiggjort ung kvinde, tatoveret og piercet, en fantastisk researcher og landets bedste hacker. Sammen graver de dybt i familien Vangers fortid og møder en mørkere historie, end nogen af dem havde kunnet ane.

“Mænd der hader kvinder” får biografpremiere i hele Norden i foråret 2009, og de to næste film, som er baseret på bøgerne “Pigen der legede med ilden” og “Luftkastellet der blev sprængt”, vil blive vist på SVT og udkommer også på dvd.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 ulrich{ 14 år siden

Øh.. indholdet passer da ikke til overskriften?
Gravatar

#2 cansi 14 år siden

Noget siger mig, at det er den forkerte tekst til nyheden.
Gravatar

#3 filmz-Seldrup 14 år siden

Ha ha flot nok
Gravatar

#4 chandler75 14 år siden

Det er rettet. Vi har haft lidt problemer med cookies, der gemmer den forkerte nyhedstekst.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#5 Lethal Injection 14 år siden

boring...
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#6 rigborg 14 år siden

Pænt kedelig teaser, men glæder mig nu meget til at se filmen...
Gravatar

#7 filmz-OlesSlaver 14 år siden

giver #6 ret... glæder mig også helt vildt til at se den her film, og specielt hvordan lisbeth salander kommer til at se ud. Jeg har virkelig høje forventninger til filmen.
Gravatar

#8 sluppermand 14 år siden

Stram teaser!
I don't love you, but you are the only women for whom I have no contempt.
Gravatar

#9 nerdalmighty 14 år siden

Der var ikke meget trailer over den. Godt nok kun en teaser, men stadig.

Var slet ikke klar over at filmene allerede var på vej, men det lyder da spændende. Bogen er fantastisk god, så filmen kan næsten kun skuffe. Den er fuld af meget detaljerede beskrivelser af steder, personer og hændelser som er drivkraften bag hele historien. Det bliver helt sikkert svært at fange i en 1½ times film version.

Ikke desto mindre skal den dog nok ses alligevel :)
Bøgerne.dk - Danske boganmeldelser på nettet
Gravatar

#10 nygaardpetersen 14 år siden

Uha, glæder mig til denne film. Teaseren er dog en anelse flad, men det plejer de som regel også at være. Er helt vild med bøgerne, synes dog det er en skam at de sidste bøger bliver lavet til TV fremfor biografen. Man må håbe det ikke betyder nedgang i kvalitetet. Tatoveringen af dragen stemmer dog ikke overens med det billede jeg har.

Skriv ny kommentar: