I Danmark fik vi alle de tre svenske film i Stieg Larssons Millennium-trilogi at se i biografen, hvor særligt den første, “Mænd der hader kvinder”, blev en stor succes. I Hollywood genindspillede de dog kun det første bind i serien med titlen “The Girl with the Dragon Tattoo”. Indtil nu. Sony vil give Lisbeth Salander nyt filmliv.

Se også: Anmeldelsen af “The Girl with the Dragon Tattoo”

Men det er hverken bog to eller tre, som Sony vil filmatiserer, men derimod det helt nye fjerde bind i Millennium-serien, “Det der ikke slår os ihjel”. Bogen fik Larsson ikke selv skrevet inden sin død, så det er David Lagercrantz (“Jeg er Zlatan Ibrahimovic”), der har samlet pennen op og videreført fortællingen om den utilpassede hacker, Lisbeth Salander.

I David Finchers amerikanske genindspilning af første bind spillede Rooney Mara rollen som Salander, imens Daniel Craig var Blomkvist. Hverken instruktør eller de to hovedroller forventes tilbage til den nye filmatisering, skriver The Hollywood Reporter.

Det er Steven Knight, der er udset til at omdanne romanen til manuskript, efter han har færdiggjort sit manuskript til “World War Z 2”.

Springet fra første roman til den fjerde betyder dog ikke nødvendigvis, at Sony ikke har planer med bind to og tre i serien, der oprindeligt var planlagt, men blev skrinlagt på grund af manglende finansiering.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Gasivodo 8 år siden

..lyder da ganske Hollywood-fornuftigt. Nyeste bog - op på lærredet med det vuns.

2 og 3 er billige TV-produktioner alligevel.
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: