20th Century Fox udsendt en lang teaser-trailer til fortsættelsen på eventyrkomedien “Nat på museet”. Traileren kan ses her.

I “Nat på museet 2” finder man Ben Stiller tilbage i hovedrollen som den uheldige sikkerhedsvagt Larry, Bill Hader som General Custer, Amy Adams som Amelia Earhart og Hank Azaria som den magtfulde egyptisk farao Kah Mun Rah. Desuden kan man også finde Robin Williams og Ricky Gervais tilbage i deres roller som henholdsvis Teddy Roosevelt og musuemsdirektøren McPhee.

Den nye film fortsætter, hvor artefakterne fra det naturhistoriske museum bliver pakket ned og sendt til arkiverne i det berømte Smithsonian Museum i Washington.

Shawn Levy står for instruktionen efter et manuskript af Robert Ben Garant og Thomas Lennon, mens Scott Frank har stået for den seneste tilpudsning. “Nat på museet 2” får dansk biografpremiere 22. maj.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Morpheus 15 år siden

Den ser rigtig underholdene ud. Glæder mig til den.
Gravatar

#2 frz 15 år siden

Ser endda bedre end 1'eren.. Who knows :)
Gravatar

#3 filmzkim 15 år siden

Gider sgu ikke se en 2'er!
Gravatar

#4 MOVIE1000 15 år siden

det ligner ikke den samme stil som i 1eren men skal da ses 1eren var rigtig god en af bens bedste efter min mening
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#5 filmz-ThomasA 15 år siden

Jeg synes sgu den ser lidt kedelig ud. 1'eren var grinern nok, og ideen var god, men en 2'er er ikke så oplagt til historien.
Gravatar

#6 De4_Kia 15 år siden

Må faktisk sige jeg er imponeret. Havde ikke forventet at den vil kunne blive en film, der kan leve op til 1eren. Men men som de har behold mange af de kendte figurer osv. Så ser det faktisk meget lovende ud. Jeg er dog før blevet skuffet, så vil dog ikke sætte mine forventninger for høje.

Skriv ny kommentar: