Så er den nye teaser-trailer klar til Michael Bays fortsættelse på det effektfyldte actionbrag “Transformers” fra 2007. Teaser-traileren kan ses online her, hvor det også er muligt at finde link til traileren i HD.

“Transformers: De faldnes hævn” har atter Shia LaBeouf i hovedrollen som Sam Witwicky, der igen får følgeskab af Megan Fox i rollen som hans udkårne, Mikaela.

Steven Spielberg er ligeledes tilbage som executive producer på projektet, hvor Autobot-lederen Optimus Prime denne gang slår sig sammen med det amerikanske militær for at gå op imod de onde Decepticons, som invaderede Jorden for at fange Sam.

Han er kommet i besiddelse af hemmelige informationer om Transformer-robotternes skabelse og deres ældgamle historie – en viden, der viser sig at være værd at gå i krig for.

“Transformers: De faldnes hævn”, som også har bl.a. Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro og Rainn Wilson på rollelisten, får premiere 26. juni.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 KVASAR 13 år siden

Her har i intet mindre end sommerens allerstørste “BLOCKBUSTER”

Hvad siger i sååå !!!
AVATAR A James Cameron Film - Total $2.782.206.970 Worldwide
Gravatar

#2 tranberg 13 år siden

#1
Siger wuhuuuu!

MEN! Der må godt snart komme en trailer hvor plottet bliver udredt, for som en af mine film-ignorante venner sagde forleden dag, da han så teaseren:
"Fedt, men hvad fanden handler den om; det er jo bare en masse speciel effects!"
The end is closest to the beginning
Gravatar

#3 Kviesgaard 13 år siden

#2

Du burde da tage din film-ignorante ven med ned på nærmest pub og give ham en omgang, for han har da ramt sømmet lige på hovedet. Plottet er jo bare en masse special effects!
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#4 SpielbergFreak 13 år siden

1'eren var jo en lorte film. Men den ser lidt mere voksen og barsk ud denne her. Men hvis alt fejler, kan man jo stadig ikke sige pengene på en biograf billet er spildt, for 2 timers robot CGI og surround sound, er sgu altid en billet værd!
Gravatar

#5 tranberg 13 år siden

#2
Jeg tvivler på plottet er: "visual effects"...
Det jeg mente var, at traileren ikke fortæller noget om det reelle plot i filmen; med at Sam er målet for de hævngærige Decepticons efter han har opdaget en fundamental hemmelighed mht. TRANSFORMERS og at de derfor prøver at bortføre ham.

I stedet er det jo bare en farvelade af visual effects og actionsekvenser... men joeh, du har ret, det er filmen jo egentlig også:P
The end is closest to the beginning
Gravatar

#6 enfilmnørd 13 år siden

Plottet er "visuets effects"..
Tja, jeg ville hellere sige; Det er en Michael Bay-film, ergo kan vi regne med stort set intet plot, men massere af effekter, så vi ikke når at tænke over det.

Men det kan selvfølgeligt komme ud på et...
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#7 filmz-Bruce 13 år siden

#1 Gab!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#8 Bohemian 13 år siden

Det er altså nogle heftige effekter der er i de Transformers film.
Free in serenity.
Gravatar

#9 mr gaijin 13 år siden

I det mindste havde "Iron Man" en Robert Downey Jr. midt i alle effekterne. Det her ser superhult ud. Tomme tønder buldrer jo mest, og jeg skal da love for, at denne tønde buldrer derudaf.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#10 Outbound Sith 13 år siden

Er det bare mig, eller var dét der lidt en omgang halv-kedeligt rod?
I bedste fald en ILM circle jerk?
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder

Skriv ny kommentar: