Efter at “Benjamin Buttons forunderlige liv” indtil videre har hevet over $122 mio. hjem i USA, har filmen nu også gået sin sejrsgang i resten af verden, hvor dens samlede boxoffice nu er tæt på at forbigå den amerikanske.

Filmen formåede at hive godt og vel $31 mio. hjem sidste weekend på omtrent 6000 lærreder og sikrede sig derfor den internationale førsteplads. Filmen har nu samlet omsat for over $118 mio. uden for USA, hvilket gør, at den snart nærmer sig en imponerende samlet omsætning på $250 mio.

På andenpladsen over mest populære film uden for USA finder man “Bolt”, som på trods af skuffende omsætning i USA for en Disney-film har formået at klare sig langt over forventning i resten af verden. Filmen hev i weekenden over $16 mio. hjem fra omtrent 3700 lærreder, hvilket bringer dens samlede omsætning uden for USA op på knapt $132 mio. Filmen nærmer sig derved også snart de i alt $250 mio. med amerikansk og international omsætning sammenlagt.

“Operation Valkyrie” fortsætter med at klare sig godt, og ved at udvide visninger til Sydamerika, Sydøstasien og Østeuropa sikrede filmen sig tredjepladsen med en omsætning på knapt $12 mio. Samlet har filmen nu hevet $72 mio. hjem uden for USA, hvilket giver en samlet omsætning på ca. $150 mio.

Den romantiske komedie “Han er bare ikke vild med dig” hev lidt over $11 mio. hjem, hvilket sikrede den fjerdepladsen, tæt efterfulgt af “Fredag den 13.”, som tog femtepladsen med lidt over $10 mio.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: