Selskaber bag franchisens seneste reboot satser stort på dens succes.

Allerede inden premieren på den Jeff Rowe-instruerede animationsfilm “Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem”, begynder Paramount Pictures og Nickelodeon Movies at lægge op til en længerevarende oplevelse. Paramount har netop annonceret, at en efterfølger er planlagt. Herudover udkommer også en spin-off serie, som agerer et bindeled mellem den første og den anden film.

Chef for Nickelodeon Pictures, Brian Robbins, har udtalt, at et reboot af TMNT har været en topprioritet siden franchisens seneste live-action adaptering, som ikke blev særlig godt modtaget.

Efterfølgeren til “Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem” instrueres af Rowe, som tidligere har arbejdet på “Disenchantment” og “Gravity Falls”. Produktionen bliver leveret af Point Grey Pictures, som komedie-duoen Seth Rogen og Evan Goldberg står bag.

“Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem” præsenterer Leonardo, Michaelangelo, Raphael og Donnatello som teenagere, der udforsker New York på gadeniveau. Dog kan de godt mærke, at de ikke helt er velkomne. Da der pludselig sker en serie forbrydelser, drager padderne ud for at redde dagen og forsøge at blive reddet i processenVis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: