Mirage Studios kan i samarbejde med Imagi Studios annoncere, at de ovenpå successen med den computeranimerede “TMNT” i 2007 har en ny film om de fire skildpadder under udvikling.

Denne gang bliver det dog som en live-action-film, der skal ramme biograferne i 2010.

De fire skildpadder Leonardo, Donatello, Michelangelo og Raphael debuterede i en tegneserie i 1984, der blev udgivet af Mirage Studios.

Ninjapadderne blev dog først for alvor populære, da de fik deres egen animerede serie i 1987, hvor man fulgte skildpaddernes eventyr og kampe mod Shredder og Lord Krang. Serien sluttede i 1996.

I 1990 var skildpadderne så populære, at de fik deres egen live-action-spillefilm, som fik to efterfølgere i 1991 og 1993. Disse blev fulgt op af en live-action-serie i 1997 med titlen “Ninja Turtles: The Next Mutation”. Serien fik dog kun en enkelt sæson.

Franchisen blev dog genoplivet i 2003 med en ny tegnefilmsserie, der indtil videre kører på sin sjette sæson.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Starbrow 15 år siden

det er sq da cool nok :P
Gravatar

#2 MOVIE1000 15 år siden

den animerede fra 2007 var sku egentlig god nok men jeg tror at de ødelægger det med live action de skal ihvertfald finde en god makeuper og en god instruktør/producer før det blir et hit tror jeg
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 reflec 15 år siden

live action bliver svært at gøre..
Gravatar

#4 filmz-demigod 15 år siden

Hvorfor bliver det svært? Se orkerne i Lord of the Rings, de ser da meget naturtro ud? Ser meget frem til dette, da jeg ærlig talt var skuffet over den nyeste TMNT-film..
Gravatar

#5 filmz-movie-boy 15 år siden

det lyder da godt
Gravatar

#6 frz 15 år siden

Den animerede tegnefilm var da skuffende over alle grænser. Hvis de laver en mørk film uden alt for mange sjove farver og effekter, så skal den nok blive en syn værd :)

Der gik engang rygter om, at John Woo skulle instruere den nye film (flere år tilbage), men det er vel ikke tilfældet? Kunne ellers godt blive pænt kick-ass.

Turtles er min barndom - mere er der ikke at sige!
Gravatar

#7 moulder666 15 år siden

#6 Hvorfor skulle man lave en "mørk film uden alt for mange sjove farver og effekter"? Man kan da ikke just sige, at den orginale tegnefilm var hverken mørk eller dyster - tværtimod!

Jeg morede mig ganske godt over den animerede tegnefilm, og den passede ganske godt med det jeg kan huske fra Turtles i min barndom! Jeg synes dog, at det animerede måske passer bedre til Turtles-verdenen end Live-action!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#8 Cowabunga 15 år siden

Bliver det lavet ordenligt, ja så kan live-action sikkert blive cool nok, men jeg ved ikke om jeg er så henrykt over beslutningen. Et eller andet sted virker det da lidt underligt at lave en form for efterfølger til de gamle film, med den animerede fra 2007, for derefter at lave en opfølger til denne uden at fortsætte med den animerede stil. Er bange for at den for mange umiddelbart ikke vil fremstå som en decideret efterfølger på samme måde, som hvis de fortsatte med det computeranimerede. Hvorfor blive ved med at ændre på stilen? Som turtlesfan er jeg da helt sikkert spændt på projektet, men et eller andet sted tvivler jeg på om det nu kan passe at de laver den som live-action. Skal lige bekræftes fra en mere sikker kilde først før jeg tror helt på det :)
Gravatar

#9 filmz-kk84 15 år siden

Det var da li en opturs nyhed.!! :)
Hele min barndom var Turtles Nr. 1 i min hverdag og da de i 2007 lavede en animations film var jeg selvfølgelig glad, men ærgelig over de ikke lavede dem som i gamle dage, som nu engang er de bedste!

Man kan ikke sammenligne de gamle med hvordan det ville blive idag..
Prøv at kigge på film som spiderman, batman, transformers, de fantastiske 4 osv. Alle flotte og fede film..
De havde nok ikke været lige så fede for små 20 år siden..!

Med den rigtige instruktør osv. kan det blive det vildeste..!

Jeg ser ihvertfald frem til det, og glæder mig over deres succes..
Gravatar

#10 filmz-kk84 15 år siden

Tænk på de gamle Batman film.. de var da noget af det dårligste set længe..

Men den nye Batman film Og Batman Begins er jo mega fede film..
Som har kæmpe succes!
Det samme kan Turtles også gøre!

FOrestil jer lige hvis de lavede Turtles før de kom til, og lavede en film, ud fra hvordan de kom til..
Nøjagtig som Batman Begins..
Ku der godt komme noget fedt ud af! :)

Skriv ny kommentar: