Alle, der husker tegnefilmene eller filmene om Teenage Mutant Ninja Turtles fra deres barndom, ved, hvordan de fire små skildpadder blev forvandlet til Ninja Turtles – men den historie vil Michael Bay nu lave om på.

Se også: Michael Bay slår fast: “Transformers 2” var noget lort.

Bay, der skal fungere som producer på den kommende nye “Teenage Mutant Ninja Turtles”-nyfortolkning, udtaler således, at ninjapadderne i hans vision vil komme fra rummet…

”Disse Turtles stammer fra en alien-race, og de er seje, sjove og fuldstændig elskværdige,” siger Bay.

Instruktøren Jonathan Liebesman, der er kendt for “World Invasion: Battle Los Angeles”, og som snart er aktuel med “Wrath of the Titans”, skulle angiveligt være favorit til at stå bag kameraet på den nye film, der vil blive live-action.

New Line Cinema stod bag den første live-action-filmatisering i 1990. Denne blev fulgt op med to fortsættelser, en live-action-tv-serie, op til flere animerede tv-serier samt senest den computeranimerede spillefilm “TMNT”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (36)
Gravatar

#1 Lehrmann 11 år siden

Så den oprindelige live-action film, da jeg var meget lille. Jeg mener at kunne huske, at Master Shredder (rotten) var et menneske, der blev forvandlet om, men er ikke helt sikker?

Padderne fik for stærk saft og voksede.
Gravatar

#2 JØP 11 år siden

Så la' da vær'!
Gravatar

#3 OmegaMan 11 år siden

#1 Tror du mener Master Splinter, og jo, han var vist nok et menneske før han blev en gnaver.
http://en.wikipedia.org/wiki/Splinter_(Teenage_Mut...

Edit: der er dog forskellige oprindelseshistorier.
Gravatar

#4 Richard Burton 11 år siden

Så ved man, hvor man har ham så længe!
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#5 PederLyager 11 år siden

Hmm, det ligger da ret fast i navnet, at det er mutanter :P Alien mutanter er selvfølgelig ikke en umulighed, men det er vel lidt overflødigt, at de skal være begge dele?
Film-elsker
Gravatar

#6 Frederik 11 år siden

"It seems to me that Michael Bay is actually correct when he talks about aliens being involved. Because if you were a real Turtles fan, you would know that TCRI, the place from whence the mutagenic ooze came, was actually a secret base for alien Utroms."Så det er altså en del af kanon.
Gravatar

#7 Sklertic 11 år siden

"Sjove" skal tages med et kilo salt, når det er en Bay film vi taler om her. Trist at han ikke har lært at være tro mod sit kildemateriale, specielt efter han har skudt tre frygtelige robot film.
Gravatar

#8 Simagine 11 år siden

#1
#3
I den første live action film er Splinter bare en rotte som bliver en menneskelig Rotte pga. kontakt med sin master og ooze. Det er først i tegnefilmserien at det er en mand som bliver til en menneskelig rotte.


Gravatar

#9 Therien 11 år siden

Frederik (6) skrev:
"It seems to me that Michael Bay is actually correct when he talks about aliens being involved. Because if you were a real Turtles fan, you would know that TCRI, the place from whence the mutagenic ooze came, was actually a secret base for alien Utroms."

Så det er altså en del af kanon.


Tvivler bare på det er sådan Bay har tænkt sig at gøre.. Han har nærmest gjort det til sit "trademark" at skide på kanon :D
Gravatar

#10 Blacksanta 11 år siden

Fuck. Michael. Bay.

Skriv ny kommentar: