Mirage Studios kan i samarbejde med Imagi Studios annoncere, at de ovenpå successen med den computeranimerede “TMNT” i 2007 har en ny film om de fire skildpadder under udvikling.

Denne gang bliver det dog som en live-action-film, der skal ramme biograferne i 2010.

De fire skildpadder Leonardo, Donatello, Michelangelo og Raphael debuterede i en tegneserie i 1984, der blev udgivet af Mirage Studios.

Ninjapadderne blev dog først for alvor populære, da de fik deres egen animerede serie i 1987, hvor man fulgte skildpaddernes eventyr og kampe mod Shredder og Lord Krang. Serien sluttede i 1996.

I 1990 var skildpadderne så populære, at de fik deres egen live-action-spillefilm, som fik to efterfølgere i 1991 og 1993. Disse blev fulgt op af en live-action-serie i 1997 med titlen “Ninja Turtles: The Next Mutation”. Serien fik dog kun en enkelt sæson.

Franchisen blev dog genoplivet i 2003 med en ny tegnefilmsserie, der indtil videre kører på sin sjette sæson.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Adagio 14 år siden

Hvis det bliver samme stil som animationsfilmen fra sidste år, så er der ikke meget at glæde sig til. Humor var der ikke meget af, action-scenerne var ikke specielt interesante, historien havde totalt ændret sig (Where's my all time favorite news lady?) og så var det lige en tand for urealistisk (ja, Turtles har aldrig været realistisk, men det der var lige en tand for meget)

Jeg kan stadig godt lide at se de gode gamle live-action Turtles film. De havde god humor, gode action scener og prøvede stadig at være nogenlunde realistisk (desværre for hver fortsættelse blev det mere urealistisk, men i det mindste blev humoren der stadig)
Hvis den nye film kunne beholde stilen fra de andre live-action film, så kunne det gå hen og blive en god film. Jeg håber så den fortsætter hvor filmene slap. Jeg tvivler dog, det bliver højst sandsynligvis ligeså mørk og kedelig som de nye tegnefilm

Damn, lyder underligt at klage over lack of realism i film der handler om fire kæmpeskildpadder og en rotte der er gode til kampsport :D
Gravatar

#12 Michael Andersen 14 år siden

Nu har jeg aldrig været Turtles-fan, men de gode gamle dage for Turtles var hverken tegnefilmene eller liveactionfilmene fra 1980-90'erne. De var jo direkte fordærvede og pattebørnsagtige "Joel Schumacher"-versioner i forhold til de oprindelige Turtles. Selv Adam West ville ryste på hovedet over hvor meget det oprindelige koncept blev voldtaget med tiden ;)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#13 frz 14 år siden

#7 Jeg tænkte mere på, hvordan 1'eren var den fedeste af den gamle triologi - og den var jo så også bestemt den mørkeste af dem. Det dystre univers passer bare bedre til filmuniverset - selvsagt hvis det bliver en børnefilm, så skal den laves i sjove farver med "fald på halen komik".

Batman blev lavet til voksen publikum, man kan da håbe at Turtles også bliver det, selvom håbet er meget meget spinkelt!

Skriv ny kommentar: