Collider har talt med instruktøren McG, der står bag den forestående “Terminator Salvation”, hvor filmskaberen kan afsløre, at når filmen om menneskehedens kamp mod maskinerne rammer dvd og Blu-ray, vil der blive inkluderet over en halv time af slettede scener.

Blandt de slettede scener vil man bl.a. kunne opleve John Connor, som giver Sarah Connor-lignende taler, en topløs Moon Bloodgood og en alternativ slutning.

McG kunne i februar udtale, at slutningen på filmen ville blive en udfordring for publikum. ”Slutningen på denne film er ellipseagtig. Den vil gøre mange folk gale, og man kommer til at se en masse folk, der klør sig i nakken i undren. Slutningen er ikke til at ryste af sig, hvor man normalt glemmer sådanne ting, før man når ud på parkeringspladsen. Den vil få jer til at tænke,” forklarede filmmageren.

Vedrørende de alternative slutninger kan en af filmens forfattere, Michael Ferris, bekræfte den første lækkede – og nu droppede – slutning, der sendte et chok gennem fans, da den spoiler-fyldte slutning blev beskrevet online tilbage i juni.

McG blev efter afsløringen derpå tvunget til at ændre dette slutscenarium.

Ferris bekræfter: ”Der var en yderst mørk slutning, hvori den mekaniske Marcus overtager rollen som Connor og fortsætter med at lede modstandsbevægelsen. Det er i bund og grund en hemmelighed for alle – bortset fra den inderste kreds – at John Connor nu er en robot, en terminator. Vi gik efter et element af ironi der.”

McG kan nu afsløre, at der også var en anden alternativ slutning, der var endnu mere dyster og brat.

”Vi havde en kulsort, dyster slutning: Connor dør, og vi er i et rum med alle de mennesker, vi har involveret os i,” forklarer instruktøren. ”Man tager derpå Connors udseende og anbringer det på den levende maskine, der er Marcus. Han sætter sig op og ligner nu Christian Bale. Han tager en pistol, dræber Kate, dræber Kyle, dræber Star, dræber alle. Øjnene gløder rødt – slut.”


Vis kommentarer (22)
Gravatar

#21 filmz-ab 11 år siden

selvfølgelig kommer denne nyhed ikke som et chok, og selvfølgelig skal de udgive en længere version på dvd, når de har censureret skidtet i biografen, for at gøre den børnevenlig og familievenlig. Denne her film er dømt til at fejle, men jeg vil dog prøve at bavare optimismen.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#22 runehansen76 11 år siden

er jeg den eneste der synes det holder max?! godt nok blir det måske ikke Cameron-sejt + holdbart men det lyder da til at det ikke bare er popkorn underholdning de går efter! jeg glæder mig fanme til den her film!!
www.JudasKiss.dk
www.FaceBook.com/runehansen76

Skriv ny kommentar: