Collider har talt med instruktøren McG, der står bag den forestående “Terminator Salvation”, hvor filmskaberen kan afsløre, at når filmen om menneskehedens kamp mod maskinerne rammer dvd og Blu-ray, vil der blive inkluderet over en halv time af slettede scener.

Blandt de slettede scener vil man bl.a. kunne opleve John Connor, som giver Sarah Connor-lignende taler, en topløs Moon Bloodgood og en alternativ slutning.

McG kunne i februar udtale, at slutningen på filmen ville blive en udfordring for publikum. ”Slutningen på denne film er ellipseagtig. Den vil gøre mange folk gale, og man kommer til at se en masse folk, der klør sig i nakken i undren. Slutningen er ikke til at ryste af sig, hvor man normalt glemmer sådanne ting, før man når ud på parkeringspladsen. Den vil få jer til at tænke,” forklarede filmmageren.

Vedrørende de alternative slutninger kan en af filmens forfattere, Michael Ferris, bekræfte den første lækkede – og nu droppede – slutning, der sendte et chok gennem fans, da den spoiler-fyldte slutning blev beskrevet online tilbage i juni.

McG blev efter afsløringen derpå tvunget til at ændre dette slutscenarium.

Ferris bekræfter: ”Der var en yderst mørk slutning, hvori den mekaniske Marcus overtager rollen som Connor og fortsætter med at lede modstandsbevægelsen. Det er i bund og grund en hemmelighed for alle – bortset fra den inderste kreds – at John Connor nu er en robot, en terminator. Vi gik efter et element af ironi der.”

McG kan nu afsløre, at der også var en anden alternativ slutning, der var endnu mere dyster og brat.

”Vi havde en kulsort, dyster slutning: Connor dør, og vi er i et rum med alle de mennesker, vi har involveret os i,” forklarer instruktøren. ”Man tager derpå Connors udseende og anbringer det på den levende maskine, der er Marcus. Han sætter sig op og ligner nu Christian Bale. Han tager en pistol, dræber Kate, dræber Kyle, dræber Star, dræber alle. Øjnene gløder rødt – slut.”Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 ducktorwho 12 år siden

*ignorerer beskrivelsen af den alternative slutning*


wow, næsten en times bonusmaterialer... Fuckin' A!!


Så mangler de bare at smide en extended edition af Star Trek på BD, når den udkommer, så er alt da perfekt... Watchmen, Star Trek og Terminator... wheeeeee!

Glæder mig som et lille barn.
Gravatar

#2 filmz-Bruce 12 år siden

Jeg troede det var en 40 minutters trailer, man nu havde sendt på gaden. Det ville jo passe fint.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 KEiZ 12 år siden

#2 hehe...
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#4 Ericmase 12 år siden

Hvis slutningen bliver så dårlig tror jeg måske det går galt.
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#5 filmz-Coney 12 år siden

#4 hvad er der dårligt ved slutningen beskrevet synes du?? Nu valgte de jo ike lige den, men hvad er det du mener ville være dårligt??
Gravatar

#6 Ericmase 12 år siden

#5 Nååå. Jeg har misforstået slutningen. Men der er ikke noget dårligt ved den. Havde bare misforstået nyheden. :)
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#7 gladiator 12 år siden

Jeg synes godt nok det ville være mega lamt, hvis John Connor sku dø og blive en robot... Det ville være røv sygt at se på.

Jeg synes det virker som om de er løbet tør for ideer til at lave en ny trilogi, derfor ville de have en utrolig fucked up slutning (som alligevel ville være katastrofal).

Kan dog godt lide ideen de luftede for lidt siden, med at robotterne rykker krigen til nutiden osv.
Gravatar

#8 Bohemian 12 år siden

BRYSTER!
Free in serenity.
Gravatar

#9 filmz-Bruce 12 år siden

Jeg synes den skal starte med at en Terminator ankommer i sædvanlig stil til fortiden og så bliver kørt ned af Marty McFly i hans DeLorean.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#10 BN 12 år siden

Slutningen ...... vil få jer til at tænke," forklarede filmmageren.


Ja, f.eks. tænke: "Hvor åndssvagt!"

Jeg er stadig skeptisk. Hvis de fleste anmeldere kaster rådne tomater efter filmen, ligesom det skete i tilfældet med 'Wolverine', så ligger det bestemt indenfor mulighedernes grænse, at jeg alligevel bliver hjemme. Men nu må vi se.

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: