Filmsiden AICN har fra produktionen af “Terminator Salvation: The Future Begins” fået fat på et utroligt afslørende scoop vedrørende historien i den kommende film om menneskehedens kamp mod maskinerne. De afslørende detaljer omkring vigtige plotdrejninger lader til at påvirke hele James Camerons ellers veletablerede univers i de to første film i franchisen.

Det har tidligere været offentligjort, at filmen udspiller sig i det postapokalyptiske 2018, hvor Christian Bale spiller John Connor, som siden sine unge år har vidst, at det var hans skæbne at lede menneskehedens modstandsbevægelse mod Skynet og dens hær af terminators. Denne skæbne ser ud til at blive påvirket, da han støder på den mystiske fremmede Marcus Wright (Sam Worthington), hvis sidste minder er fra fængslets dødscelle.

De afslørende og derfor spoiler-fyldte detaljer omkring Marcus fortæller mere om den nye centrale figurs vigtige rolle:

Angiveligt viser Marcus sig i virkeligheden at være en cyborg, der engang var menneske og blev henrettet tilbage i 2003. Marcus havde dengang valgt at donere sin krop til det såkaldte ‘Project Angel’, der var involveret med SkyNet. De har derpå taget hans hjerne og krop og omdannet ham til en slags terminator, hvor skeletstrukturen er et terminator-skelet omgivet af hans levende muskler/hud og med stadig fungerende menneskehjerte og hjerne.

Ovenstående detaljer, som også er blevet bekræftet som sande gennem en anden kilde, er af afgørende betydning henimod filmens slutning, hvor en anden fundamentrystende drejning angiveligt skulle finde sted.

Følgende beskrivelse er endnu ikke bekræftet som værende sand, men bør alligevel betragtes som værende en enorm spoiler:

I slutningen kæmper John Connor mod en T800 model 101 – og taber! Han dør, og Connors nærmeste betroede i modstandsbevægelsen udtænker en plan for at kunne fortsætte modstandskampen; Det er vigtigt at bevare forestillingen om, at John Connor stadig er i live for at få modstandsfolkene til fortsat at kæmpe. Derfor skræller de huden af Marcus og erstatter den med John Connors, således at Marcus’ terminator-endoskelet får Connors udseende, og derved bliver Marcus til John Connor. Dette vil så sige, at Christian Bale, som har kontrakt på alle tre film i den nye trilogi, derfor spiller en menneskelig terminator i de resterende film i serien.

“Terminator Salvation: The Future Begins” instrueres af McG og har som den første film i franchisen fået en censurangivlese på PG-13. Premieren er sat til 22. maj, 2009.


Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 filmkorn.dk 12 år siden

Sku da irriterende at sådanne detaljer skal komme frem. Da filmen stadig ikke er skudt færdig ændrer de det sikkert nu.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#2 moulder666 12 år siden

Well, i og med, at jeg ikke kommer til at se serien, gør den her slags spoilers mig ikke det store. :-)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#3 kongerne 12 år siden

passer ikke, McG har næsten lige skrevet på terminator bloggen, at de der påstande er vildtlatterlige, plus at det kun er tre personer som kender slutningen.
Gravatar

#4 HonoDelLoce 12 år siden

#3

Og det mener du ikke, han ville sige, hvis det alligevel var rigtigt ?

I øvrigt er det jo kun slutningen på den ene film ..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#5 kongerne 12 år siden

ville også være dybt latterligt,
at lade en anden person "overtage" conners betydening i sagaen, siden de har brugt de sidste tre film på at gejle puplikum op til at ville se den lederfigur de har hørt så meget om
og taget alt andet i betragtning som der har været fremme om filmen indtil videre, med hensyn til at McG har modtaget input fra Camerons side, så tror jeg ikke han vil tage den figur og ødelægge den på den måde...
Gravatar

#6 filmkorn.dk 12 år siden

Jeg håber ikke det er rigtigt for det er sku da for latterligt.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#7 Ceepa 12 år siden

Selvfølgelig er det ikke sandt! Det er da så nemt at se #5 /signed!
Gravatar

#8 squee 12 år siden

Mht. slutningen af filmen:

LOL!
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#9 KEiZ 12 år siden

Syntes faktisk det lyder helt ok!!
Skal man ud og lave en ny triologi, er man nød til at stille helt nye regler op, da man ikke bare kan blive ved med det samme og det samme, som T3 er et glimmrende eksempel på.

Men lad os nu se, det er sikkert bare et stunt, eller rent Bullshit.
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#10 erikjust 12 år siden

Det samme troede de fleste af os, der fulgte med fra starten da Transformers var under opsejling.
Uheldigvis vidste det sig at det meste af hvad vi håbede var Bullshit, viste sig desvære at var alt andet end det.

Min respekt for Hollywood er efterhånden faldet så meget at det et eller andet sted ikke skulle undre mig om hver et ord der står i spoileren skulle vise sig og være sandt.

Skriv ny kommentar: