Warner Bros. har udsendt fem nye billeder fra “Terminator Salvation”, den første film i McG’s kommende planlagte trilogi, der bygger videre på det berømte sci-fi-univers, som blev etableret i James Camerons berømte “Terminator”-franchise.

Billederne, der viser Moon Bloodgood som modstandsbevægelsens kamphærdede pilot Blair Williams og rapperen Common som soldaten Barnes, en af John Connors tætteste venner, kan ses her, hvor man endvidere kan se et billede af, hvordan terminator-modellen T-600 tager sig ud.

Instruktøren McG kan desuden til Wired afsløre lidt nye detaljer omkring projektet og siger bl.a. om filmens tidsramme i seriens mytologi:

”Den første film viser Schwarzeneggers T-800 ankomme tilbage i tiden fra 2029. ‘Salvation’ udspiller sig i 2018, så man kan se al den research og teknologi, der bliver lagt i T-800-modellen,” forklarer han. ”Det er ligesom poliovaccinen: Man bliver nødt til at gå gennem en masse laboratorierotter for at komme til at vaccinere. I denne film er menneskene laboratorierotterne. Skynet laver forsøg på os for at finde ud af, hvordan man laver en fotorealistisk, slankere, mindre, mere kompetent maskine – T-800-modellen.”

Filmskaberen kan desuden fortælle, at John Connor (Christian Bale) ikke er modstandsbevægelsens leder fra starten af filmen af, men man ser ham som soldat kæmpe sig op og gøre sig fortjent til sin position som menneskehedens store militære leder.

Med hensyn til filmens slutning udtaler instruktøren: ”Er Skynet intelligent nok til at bruge de bedste dele af os selv mod os selv? Kan vi stole på maskinen? Deri ligger hunden begravet, og det er, hvad tredje akt af filmen handler om. Slutningen på denne film er ellipseagtig. Den vil gøre mange folk gale, og man kommer til at se en masse folk, der klør sig i nakken i undren. Slutningen er ikke til at ryste af sig, hvor man normalt glemmer sådanne ting, før man når ud på parkeringspladsen. Den vil få jer til at tænke.”

Hele artiklen kan læses hos Wired.com, hvor man også kan finde en række concept-art fra filmen.

“Terminator Salvation” kan opleves i danske biografer fra 5. juni.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 cansi 15 år siden

Som nogle har det med the dark knight. Så kan jeg ikke tage hypen omkring denne her film. McG har endnu ikke vist at han vil være i stand til at levere en film med så meget hype.
Den eneste grund til jeg vil se filmen er Christian Bale og Jonah Nolan som har været med til at skrive filmen.
Gravatar

#2 filmz-Kadann 15 år siden

#1 -

Nåeh, det ender sikkert med at McG afslører hele handlingen, før filmen kommer ud. Han er jo konstant ude og afsløre nye detaljer.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 filmz-Seldrup 15 år siden

Prøv lige og hør det her [url= det er spas nok
Gravatar

#4 DR-COKE 15 år siden

Hmm... Hvis det er sådan at han mener det der står til sidst så var den slutning der blev leaked garanteret rigtig *suk* Man kan kun håbe på at det ikke bliver sådan noget latterligt fis
Gravatar

#5 Baby Strong 15 år siden

Den bliver så lol. McG vil sikkert ikke kunne forstå James Camerons nøglesætning; "don't let the effects tell the story."

"What do you mean Jim ?"

Ved ikke engang om jeg tør se den, hvis den nu fucker universet så afskyeligt meget op, som 3'ern gjorde det..
Gravatar

#6 filmz-thomasb84 15 år siden

Min fornemmelse siger mig, at der kommer en overraskelse i form af Arnold i denne film:)
An expert is one who knows more and more about less and less until he knows absolutely everything about nothing
Gravatar

#7 Hive 15 år siden

Tjah den virker da en hel del mere lovende end det bras der var 3'eren... og jeg kan ikke huske hvornår jeg nogensinde har set en dårlig film med Christian Bale.
Gravatar

#8 Hive 15 år siden

#6

Det har været sagt flere gange før, at Arnold har en cameo.
Gravatar

#9 El vez 15 år siden

"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#10 Æsop9000 15 år siden

Efter jeg så Charley´s angels 2 så har jeg på forhånd dømt McG som værende en dårlig instruktør som laver alle film til en LSD-fest af special effects.
Men så igen så har terminator 3 allerede ødelagt terminator-sagaen for mig - så det er højst sandsyndeligt at jeg vil blive positivt overrasket denne film.
I teorien er der ingen forskel på teori og praksis. I praksis er der

Skriv ny kommentar: