Tilbage i oktober kom det frem, at Terrence Howards rolle som James ‘Rhodey’ Rhodes i “Iron Man 2” var blevet givet til Don Cheadle i stedet, og efterfølgende kunne Howard udtale, at det kom som en overraskelse for ham.

Howard nævnte bl.a., at de kontrakter, som man skrev under på, ikke var noget værd. Alt i alt havde han ikke meget tilovers for Marvel og prøvede ihærdigt at stille sig selv i et godt lys.

Men nu lader det til, at piben har fået en anden lyd. Howard har i et interview med Ebony Magazine udtalt, at han selv forlod projektet, efter at han havde rådført sig med sin gode ven Will Smith, og ikke som han tidligere havde antydet, at det var en stor overraskelse, og at det var Marvel, som havde brudt kontrakten.

”Jeg var simpelt nok bare på den forkerte vej med den film,” udtaler Howard.

Tiden vil vise, om dette bliver enden på Howards forklaringer.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 MOVIE1000 15 år siden

det er lige meget om den anden version var rigtig eller forkert det er stadig syndhan ikke er med i iron man 2

vidste ikke at iron man blev til en trilogi (en udtalelse fra Robet Downey jr. ) har der været nogle nyheder omkring det
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Hive 15 år siden

Jeg synes altid det er en skam når vigtige roller bliver re-castet fra en film til en fortsættelse, men Terrence Howard er da godt nok begyndt at lyde som lidt af en klaphat...
Gravatar

#3 database 15 år siden

Jeg syntes også i starten, at det var en skam, at Don Cheadle skulle erstatte Terrence Howard i 2'eren. Men nu har jeg affundet mig med det, og det irriterer mig lidt, at der stadigvæk kommer nyheder omkring denne sag.
Gravatar

#4 Nukleon 15 år siden

Ærlig talt syntes jeg at Howards præstation i Iron Man var den svageste i hele filmen, disregarding IN A CAVE! WITH A BUNCH OF SCRAPS!

Så kort sagt tror jeg kun det kan blive bedre.
Gravatar

#5 database 15 år siden

#4 Enig. Terrence Howards præstation var på ingen måde fantastisk. Men som det også bliver påpeget ovenfor, er det irriterende når en vigtig karakter bliver udskiftet med en anden skuespiller. Det fjerner lidt troværdigheden.

Når det er sagt, tror jeg også, at Don Cheadle vil gøre et bedre arbejde, da han imo bare er en bedre skuespiller end Terrence Howard.
Gravatar

#6 filmz-TheNthDoctor 15 år siden

Nå, er han med? Ham lod jeg overhovedet ikke mærke til.

Skriv ny kommentar: