Tv-serier er efterhånden blevet det nye sort, og nu står en af halvfemsernes helt store film til at blive lavet om til en. Der er tale om kultklassikeren “12 Monkeys” fra 1995, som er lavet af det tidligere Monty Python-medlem, Terry Gilliam.

Se også: Terry Gilliams “The Zero Theorem” får dansk premiere på CPH PIX

Kanalen SyFy bestilte sidste år et pilot-afsnit baseret på Terry Gilliams film, og det har åbenbart været en succes. Kanalen har i hvert fald valgt at bestille yderlige tolv afsnit.

Serien vil afholde sig helt fra den originale film, og hverken Terry Gilliam, Bruce Willis eller Brad Pitt vil være tilknyttet produktionen. Plottet vil dog stadig minde om det fra originalen, eftersom serien også vil følge en mand, som må rejse til nutiden fra en post-apokalyptisk verden, hvor han skal stoppe en dødelig virus fra at gå i udbrud.

Som den tidsrejsende mand vil Aaron Stanford (“X-Men 2”) kunne ses, mens navne som Amanda Schull (“J. Edgar”), Kirk Acevedo (“Fringe”) og Noah Bean (“Nikita”) også vil medvirke.

Serien produceres af Atlas Entertainment, som også producerede den originale film, og vil få premiere i USA i januar 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Hive 10 år siden

Spændende! Det kan sagtens gå hen og blive godt, hvis de holder stemningen fra filmen.
Gravatar

#2 st0rm 10 år siden

Ja den kan da malkes noget mere..
Gravatar

#3 henrique406 10 år siden

Mojo_69 (2) skrev:
Ja den kan da malkes noget mere..


Malkes....? så vidt jeg husker er det da kun blevet til én film henover årene.
Gravatar

#4 Snipp 10 år siden

henrique406 (3) skrev:
Malkes....? så vidt jeg husker er det da kun blevet til én film henover årene.


Han mente måske at den bare godt kunne malkes noget mere, da 1 film ikke var nok. Hvilket jeg personligt heller ikke syntes, da 1'eren var kanon fed, og gerne så en efterfølger / tv-serie som kommer nu.

Glæder mig helt vildt!
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: