I 1995 lavede det tidligere Monty Python-medlem Terry Gilliam den post-apokalyptiske film “12 Monkeys”, der havde Bruce Willis og Brad Pitt i de bærende roller. Nu næsten tyve år senere har kanalen SyFy en tv-serie klar, som er baseret på filmens univers.

Se også: Terry Gilliams “12 Monkeys” bliver til tv-serie

Ligesom den originale film handler tv-serien også om en mand der må rejse tilbage i tiden fra en post-apokalyptisk verden, hvor han skal stoppe en dødbringende virus fra at gå i udbrud. Selvom historierne minder meget om hinanden, forsikrer produceren, Terry Matalas, at den nye serie på ingen måde vil være en gentagelse af Terry Gilliams kult-hit.

Hverken Terry Gilliam, Bruce Willis eller Brad Pitt vil være involveret i produktionen. I hovedrollen som den tidsrejsende mand er Aaron Stanford (“X-Men 2”), mens navne som Amanda Schull (“J. Edgar”), Kirk Acevedo (“Fringe”) og Noah Bean (“Nikita”) vil være at finde på rollelisten.

Tv-serien “12 Monkeys” har premiere på SyFy i januar 2015.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Nagash 9 år siden

Ja, det er sgu svært at forudse.

Har set to film blive lavet til serier i år.
Den ene var From Dusk Till Dawn, som virkelig ikke havde noget at byde på. Ringere end filmen, og de fleste scener i serien var stjålet fra filmen og bare forlænget uden det gav mere til historien.
Den anden var Fargo, som var i den hel anden grøft. Virkelig godt skuespil og en historie der ligger langt nok fra originalen, så den ikke bliver uinteressant. Og tør man næsten sige det: Den var bedre end filmen.
Gravatar

#2 Ispep 9 år siden

Det kan ihvertfald ikke blive mere pinligt.
Gravatar

#3 Kruse 9 år siden

Det ser ikke specielt godt ud. Der skal seriøst gode anmeldelser til før jeg giver den en chance.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#4 pow9199 9 år siden

SyFy gjorde os en tjeneste at vise Sharknado. Det var en rar og varm følelse jeg fik i kroppen der. Når jeg ser traileren til denne og ser lineup, bliver den rare varme, erstattet af en sort knude i mit bryst, der får mig til at føle al ondskab verden nogensinde har set. Jeg føler mig beskidt, energiforladt. Træls. Det er den bedste måde jeg kan beskrive mine forventninger til serien....
Gravatar

#5 Kisbye 9 år siden

Filmen fra 1995 er rigtig god, men for en god ordens skyld, skal det da lige nævnes at Terry Gilliams version selv bygger på Chris Markers kult kortfilm La jetée (1962).
Den er også rigtig god.

Hvad angår serier, så venter altid til der har været sendt mindst en sæson. Kan godt lide at have friheden til at se flere afsnit i træk, hvis det er det jeg får lyst til.
Til den tid, står det også klart om det er den rene elendighed.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)
Gravatar

#6 Brorim 9 år siden

Bare, NEJ..
Gravatar

#7 Nancy 9 år siden

Gudfader bevares hvor ser det horribelt ud. De har taget Gilliams fantastiske film og forvandlet den til let fordøjelig metervare. Det er selvfølgelig kun baseret ud fra traileren, men fy for helvede.

"It's not a significant bullet." - Werner Herzog
Gravatar

#8 Blacksanta 9 år siden

Tidligere Monty Python? Det jeg så i går siger det modsatte :)
Gravatar

#9 Slettet Bruger [1267911660] 9 år siden

Ingen tvivl om, at historien sagtens kan blive til en habil serie, mit problem er dog, at alt ser så billigt ud. Det ligner mere en trailer, lavet i en eller anden YouTube-guts garage, end det ligner noget, der kommer på TV.
Gravatar

#10 Riqon 9 år siden

Jeg savner allerede musikken fra Terry Gilliams version samt crazy Brad Pitt.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: