Sony er skuffet over, hvordan ”The Amazing Spider-Man 2″ har klaret sig ved billetlugerne, og de vælger derfor noget overraskende at udskyde den kommende “The Amazing Spider-Man 3” til 2018. Det skriver hjemmesiden The Holywood Reporter.

Se også: ”The Amazing Spider-Man 3 måske udskudt til 2017

“The Amazing Spider-Man 2” indtjente 700 millioner dollars på verdensplan, hvilket gør den til den mindst succesfulde film i franchisen. De fem film om Spider-Man er den femte største filmfranchise i historien og den mest succesfulde superhelteserie nogensinde. Men noget altså tyder på, at luften efterhånden er ved at gå lidt af ballonen.

”Hvis jeg skal pege på én ting, der er skyld i de skuffende salgstal, må det være den stigende konkurrence. “Captain America: Winter Soldier” kom ud en måned før “The Amazing Spider-Man 2”, og den kan meget vel have stillet publikums tørst efter superhelte-film,” siger en unavngiven kilde fra Sony til The Hollywood Reporter.

Der er dog mulighed for, at Spider-Man vil dukke op på biograflærredet før premieren på “The Amazing Spider-Man 3”. Sony har netop sat en premieredato på deres planlagte spin-off-film om skurkegruppen “The Sinister Six”, der fokuserer på skurke som Rhino, Lizard og Green Goblin.

Hvorvidt Spider-Man dukker op for at sætte en kæp i skurkenes ondsindede planer, bliver vi klogere på, når “The Sinister Six” får premiere til november 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#21 Michael Andersen 8 år siden

Ispep (20) skrev:
Også efter inflation? Boxofficemojo placerer ellers den første Spider-Man på en 36 plads (altså højere oppe end 2+3) men det er godt nok kun tallene fra USA.


Nej, der vinder 1'eren med et lille overtag.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#22 keitel 8 år siden

Amazing 2 var ikke så ringe indtil
Green Goblin kommer på banen, hold da ferie har jeg da aldrig set noget så latterligt, han ligner jo Troldepus
Gravatar

#23 loki 8 år siden

Fra et økonomisk synspunkt har de nok fat i den lange ende, for 2'eren var godt nok noget af argest jeg længere har set. En 3'er på nuværende tidspunkt ville nok kun indbringe sølle 600 mio dollars, og hvem kan dog overleve på det.
www.peakoil.dk
Gravatar

#24 Kviesgaard 8 år siden

Michael Andersen (#19) skrev:
"Spider-Man 3" er den af edderkop-filmene som har omsat mest, så jeg ved ikke hvor meget man skal ligge i kvalitet ud fra omsætning :)


Den detalje havde jeg ikke selv studeret, og må nok ærligt indrømme, at da jeg begyndte og fable om kvalitet, så var det i min optik kvaliteten mellem CA: TWS og TASM 2, som jeg havde for øje.

Men siden du nu bragte et af de gamle Spiderman-film på banen, så kan jeg ikke dy mig for, at smide den her på bordet:

[url]

Og så vil jeg se frem til på torsdag, hvor Guardians of the Galaxy får premiere. Den ser jeg meget frem til.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#25 Riqon 8 år siden

Ispep (20) skrev:
Jeg tror heller ikke det nødvendigvis drejer sig om kvaliteten. Men måske mæthed. Uden at have set den nye Spider-Man 2, så er jeg overbevist om det er en habil film. Måske kommer den nye serie for tideligt og meget lidt er ændret i forhold til de tidligere Spider-Man film.


Dette virker som en ganske fornuftig forklaring. Folk tog stilling til, om de ville se den nye, baseret på den sidste de så ("The Amazing Spider-Man"), som jo mindede meget om den første Spider-Man med sin gentagelse af Origin-historien og endda en lignende slutning:

Han vælger til sidst kæresten fra for at beskytte hende fra farer (eller næsten da). Både i Spider-Man og i The Amazing Spider-Man.


Jeg tror, at mange efter "The Amazing Spider-Man" sad med følelsen af, at de havde set den før og derfor mistede interessen. Og derfor tøvede lidt med at gå ind og se den næste.

Hvilket er en skam, da "The Amazing Spider-Man 2" tager plottet i en ny retning og tilbyder en historie, vi ikke havde set på lærredet før nu (i de første 4 film).
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#26 Ispep 8 år siden

#25

Det giver sådan set meget god mening. Jeg mangler dog stadig at få 2eren set.
Gravatar

#27 Michael Andersen 8 år siden

Kviesgaard (24) skrev:
Den detalje havde jeg ikke selv studeret, og må nok ærligt indrømme, at da jeg begyndte og fable om kvalitet, så var det i min optik kvaliteten mellem CA: TWS og TASM 2, som jeg havde for øje.


Det var mest også bare en lidt sjov måde at sige, at man nok ikke skal ligge for meget i den slags :) CA: TWS og TASM 2 har i øvrigt indspillet stort set det samme beløb :)

Riqon (25) skrev:
Jeg tror, at mange efter "The Amazing Spider-Man" sad med følelsen af, at de havde set den før og derfor mistede interessen. Og derfor tøvede lidt med at gå ind og se den næste.


Måske, men genkendelighed plejer nu ikke at være den store hindring for succes. Tværtimod :) Og som Ispep også skrev er der ikke stor forskel den totale omsætning på kapitel 1 og 2 af "The Amazing Spider-Man". Sådan som jeg ser det ligger "problemet" kun på det amerikanske marked.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#28 Riqon 8 år siden

Michael Andersen (27) skrev:
Måske, men genkendelighed plejer nu ikke at være den store hindring for succes. Tværtimod :)


Og genkendelighed gør ikke filmen dårlig heller, efter min mening. Men mæthed (som ispep kaldte det) er vel lidt noget andet. For meget af en god ting, osv..

Michael Andersen (27) skrev:
Og som Ispep også skrev er der ikke stor forskel den totale omsætning på kapitel 1 og 2 af "The Amazing Spider-Man". Sådan som jeg ser det ligger "problemet" kun på det amerikanske marked.


Fair nok.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: