Superheltefilmen “The Avengers” har ikke blot været et hit herhjemme og i resten af Europa, men har også nu formået at dele smæk ud i amerikanske biografer over weekenden, hvor filmen fik sin længe ventede premiere.

Se også: Superheltefilmen “The Avengers” superhitter i de danske biografer.

“The Avengers” formåede fredag at få den anden højeste fredagsdebut nogensinde med $80 mio., hvorefter filmen fortsatte med at slå rekorderne for både bedste lørdag og bedste søndag nogensinde, hvilket resulterede i, at den ramte $200,3 mio. over weekenden.

Filmen er derved den første nogensinde til at ramme $200 mio. på én weekend i USA. Det må derfor siges, at Iron Man og resten af Marvels helte giver Batman og “The Dark Knight Rises” kamp til stregen, når det kommer til slaget om, hvilken film der bliver sommerens største hit.

Hvilken film, tror du, ender som sommerens sejrherre? “The Avengers” eller “The Dark Knight Rises”? Klik på ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (39)
Gravatar

#21 Kruse 9 år siden

#20: Bestemt :)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#22 Hjorthen 9 år siden

Er jeg den eneste der venter spændt på hobbitten? :D
- Ikke en af sommerens film, men tror nu alligevel den kommer op og nærmer sig Avengers og TDKR i omsætning!
Gravatar

#23 Bruno 9 år siden

Hjorthen (22) skrev:
Er jeg den eneste der venter spændt på hobbitten? :D

Den eneste i hele verden, jeg garanterer det!
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#24 the_paki_don 9 år siden

#22

Ikke i 2012. :)
Gravatar

#25 Hr. Nielsen 9 år siden

Babo84 (18) skrev:
Jeg er altid glad på gode films vegne men knap så meget når de middelmådige omsætter.
Det tror jeg godt jeg kan sætte mig ind i og mon ikke de fleste filmfans trods alt også gerne ser, at de film de elsker klarer sig godt. Tror du ikke også det? Selvfølgelig kan en god film være en smagssag, så skal man så dømme på filmens ry og anmeldelser og tage sig selv ud af ligningen, hvilket er svært tror jeg eller hvordan. Jeg håber i hvert fald de film jeg elsker klarer sig godt, men kan nu også glæde mig på andres vegne, selv om en film ikke er mig indimellem (der er undtagelser, fordi jeg ikke gider der kommer for meget G. I. Joe Skidt).

Men om en film som The Avengers omsætter for mere eller mindre end TDKR, gør den som du også er enig i tænker jeg, hverken værre eller bedre og skulle TDKR ende med at tjene mindst af de to, ser jeg det stadig ikke som at der er en vinder og en taber. Jeg håber blot at TDKR også klarer sig godt, hvis den fortjener det (og mon ikke den gør:).

Er der en film jeg dog trods alt krydser mere fingre for, så er det Prometheus, da jeg på papiret i hvert fald, ser den som den største satsning (blandt de store og dyre film). Den må gerne tjene kassen, så filmselskaberne stadig tør satse fra tid til anden på at smide mange penge efter film, der dog tør virke lidt mere originale (som de gjorde med Inception og vandt) end blot efterfølgere til Batman, The Avengers, reboot's af Spider-Man og alle de andre slagskibe....Sludder blockbusters. Men om Prometheus tjener mere eller mindre, over eller under The Avengers, TDKR, The Hobbit eller andre, rager mig, så længe den er god og også derfor får fortjent succes, så vi kan få flere gode film:-D
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#26 Babo84 9 år siden

Thomas E. Nielsen (25) skrev:
Selvfølgelig kan en god film være en smagssag,


Det gør det altid, men jeg bruger naturligvis også mig selv som "kilde" i denne sammenhæng, og mener som Kruse, at for meget middelmådighed omsætter store summer. 3D'en har virkelig givet middelmådige film endnu større boost og omsætning, og gjort den type endnu rigere, så at sige. Nu om dage forventes der, at Transformers omsætter for over 1 mia world wide, og GI-Joe for 600 mil eller lign. Avengers har ganske rigtigt solid kritik bag sig, og kan hermed forsvars, selvom jeg ikke deler dens nuværende succes.

Ja, Prometheus er en stor satsning, ihvertfald på papiret, men nu må vi se om den kan leve op til den kvalitet Scott normalt står for, og hvis den kan, så tror jeg også den vil klare sig glimrende i biograferne. Derfor er dette år faktisk det mest spændende hvad blockbusters angår. Store sats fra Scott, og Nolan skal jo også runde godt af - bestemt ikke en nem opgave og meget pres ligger på ham, og der forventes for meget osv osv. Total Recall er heller ikke et typisk "sats" vil jeg sige. Bourne bliver spændende at følge, selvom den har et navn den kan læne sig op af, men med de folk, så er jeg satme game.
Gravatar

#27 Hr. Nielsen 9 år siden

Babo84 (26) skrev:
Det gør det altid, men jeg bruger naturligvis også mig selv som "kilde" i denne sammenhæng, og mener som Kruse, at for meget middelmådighed omsætter store summer. 3D'en har virkelig givet middelmådige film endnu større boost og omsætning, og gjort den type endnu rigere, så at sige. Nu om dage forventes der, at Transformers omsætter for over 1 mia world wide, og GI-Joe for 600 mil eller lign. Avengers har ganske rigtigt solid kritik bag sig, og kan hermed forsvars, selvom jeg ikke deler dens nuværende succes.
Jamen det stemmer jo også overens med det jeg skrev så:) Om det er 3D'en der har givet så meget vind i sejlene til middelmådigheden ved jeg dog ikke. Synes den også var der før, så tror den var kommet alligevel, 3D eller ej.

Babo84 (26) skrev:
så tror jeg også den vil klare sig glimrende i biograferne.
Tror og håber jeg også. De har jo også kørt en god gang reklame for den, så mon ikke den ender med at tjene en skilling, medmindre den ligefrem ender med at blive svinet til, så selv de mest (anmelder)ligeglade begynder at holde sig væk. Det tror jeg dog ikke på.

Babo84 (26) skrev:
Nolan skal jo også runde godt af - bestemt ikke en nem opgave og meget pres ligger på ham
Rent kunstnerisk ja, men kommercielt skal den nok hive kronerne hjem. Den er nærmest sikret økonomisk succes på forhånd tror jeg.

Babo84 (26) skrev:
Total Recall er heller ikke et typisk "sats" vil jeg sige.
Den har selvfølgelig genkendeligheden i navnet med sig, men derudover tør jeg slet ikke spå noget som helst om den endnu, uden at jeg ikke har forventninger om et dybere kunstnerisk værk. Jeg tror mer det kan blive en god spændings- og underholdningsfilm, måske med lidt tyngde dog. Instruktøren har jeg nemlig ikke så store tanker om som jeg har om Scott og Nolan trods alt.

Babo84 (26) skrev:
Bourne bliver spændende at følge, selvom den har et navn den kan læne sig op af
Hvis dette var en ny film og ikke en efterfølger så at sige, så var jeg vitterligt tændt på den. Er jeg måske stadig, men har dog et par små forbehold. Tror dog ikke på de blot lirer en historie af uden at forsøge at lave et godt plot, trods alt. Det ville jeg finde meget underligt.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#28 Babo84 9 år siden

Thomas E. Nielsen (27) skrev:
Om det er 3D'en der har givet så meget vind i sejlene til middelmådigheden ved jeg dog ikke. Synes den også var der før, så tror den var kommet alligevel, 3D eller ej.


Tendensen har selvfølgelig været der før, men det er blevet nemmere at runde den gyldne 1 milliard world wide end tidligere. På nuværende boxofficeliste (uden inflation medregnet) er der faktisk 10 film der har rundet over 1 mia, hvor den seneste i 2D var TDK og på det tidspunkt var der ikke særlig mange. Titanic 3D fik vist over 300 mil. Imponerende. Det giver selvfølgelig en større boost til middelmådige film, og så er de endda dyre at se dem.

Thomas E. Nielsen (27) skrev:
Den er nærmest sikret økonomisk succes på forhånd tror jeg.


Det er den, men dermed ikke sagt at den ikke kan skuffe rent økonomisk ifht forventningerne, hvis kritikken måske ikke bliver så god, eller andre ting står i vejen. Jeg husker Matrix 3 skuffede rent økonomisk ifht til forventninger (selvom den stadig fik over 400mil world wide) men det var langt fra 2'erens succes. Men del 3 var så også elendig, så det forstod man også godt.

Thomas E. Nielsen (27) skrev:
Tror dog ikke på de blot lirer en historie af uden at forsøge at lave et godt plot, trods alt. Det ville jeg finde meget underligt


Jeg postede en nyhed under bedøm alt-tråden, at Legacy slet ikke vil omhandle en agent om hukommelsestab, men om helt andre "indvendinger" som stikker andre veje, end tidligere. Så jeg ser, som jeg hele tiden har set det, dette projekt som et stand-alone.
Gravatar

#29 Hr. Nielsen 9 år siden

Babo84 (28) skrev:
det er blevet nemmere at runde den gyldne 1 milliard world wide end tidligere.
Det er rigtigt og 3D prisen har selvfølgelig hjulpet. Men de samme film kunne jo have solgt samme antal billetter, også uden 3D. Det kan vi jo ikke vide. Tror dog at 3D har spillet ind til at sælge et par billetter mere, enig. Men tror også det er aftagende efterhånden. Inflation spiller naturligvis også ind som du nævner, det må vi ikke glemme, på disse tal. Gone With The Wind står omregnet stadig som den mest succesfulde film, hvis man ser sådan på tallene.

Babo84 (28) skrev:
Det er den, men dermed ikke sagt at den ikke kan skuffe rent økonomisk ifht forventningerne
Det er rigtigt. Word to mouth og dårlige anmeldelser kan trække ned. Det tror jeg dog ikke på. Hvor gode den får, må tiden vise, men tror den ender pænt over snittet for genren, altså i gode anmeldelser osv.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#30 Babo84 9 år siden

#29

Jeg talte også mere om omsætningen og ikke så meget antallet af billetter, for der er Avengers ikke nødvendigvis større succes end måske andre film, i dens åbningsweekend. Derfor synes jeg også denne nyhed er lidt "misvisende" at sammenligne TDKR og Avengers, når den ene har 3D. Batman har så også imax-format at trække på, men mener ikke det giver så meget som 3D i sidste ende. Pga. begrænset antal af biografer og mindre hype omkring det format.

Thomas E. Nielsen (29) skrev:
ender pænt over snittet for genren, altså i gode anmeldelser osv.


TDK er stadig den mest roste superheltefilm, og fik også overvældende ros herhjemme, så mon ikke 3'eren også får et par gode ord med på vejen. Håber jeg da :)

Skriv ny kommentar: