Biograferne har siden starten af marts været domineret af danske film, men nu slår Hollywood tilbage med superheltefilmen “The Avengers”.

Filmen havde premiere i den forgangne weekend og solgte over 90.000 billetter og omsatte for over 9 mio. kroner i de danske biografer. Filmen har således leveret årets indtil videre største åbningsweekend og har dermed slået film som “Hvidsten gruppen” og “En kongelig affære” (målt på de første 4 dage). Det skriver Disney i en pressemeddelelse.

Se også: Joss Whedon: “The Avengers 2” skal være mere intim.

Det danske publikum har taget “The Avengers” til sig i en sådan grad, at filmen også leverede den hidtil største åbning for nogen film baseret på Marvels figurer (den hidtidige rekordindehaver var “Spider-Man 3”).

85 % af billetterne er blevet solgt til 3D-versionen af “The Avenger”. Filmen kan opleves i 76 biografer landet over.

Det vides endnu ikke, hvordan amerikanerne vil tage imod filmen, da den først får premiere i USA på fredag.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 Mister Marvel 9 år siden

Det glæder mig:-)

Jeg venter på dvdén her til efteråret istedetfor.

Især når man har en fin lille hjemmebiograf selv.
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#2 hai2u 9 år siden

Hvorfor har den premiere i Danmark før i USA?
Gravatar

#3 kasperfmn 9 år siden

#2 Det er lidt forskelligt fra film til film, om de har premiere først i USA eller i Europa. Det er ikke første gang, en blockbuster har rundet os først.
Gravatar

#4 Bruno 9 år siden

På sin vis kan det godt undre mig lidt, at den lader til at blive et så stort hit, da danskerne ikke er verdens største tegneserielæsere, men jeg skal bestemt ikke klage over det, hvis det betyder at der kommer flere. :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#5 Mister Marvel 9 år siden

ahhhhh, det passer nu ikke helt.....
Fordi det er jo kun 2 år siden spiderman stoppede her i dk, og før dette stoppede x-men vist nok i 2008(?) , men før dette skete var gang i comics salget i dk, ikke lige stort altid, men der var en overgang hvor der var mange blade der kørte i dk, fx. , i 1986 og frem til cirka 2008, der var gang i salget, men dalede det gjorde det så jo desværre, men årsagen dertil var at vi nærmede os de amerikanske udgivelser meget tæt, og så kan det jo næsten ikke betale sig at udgive bladene når vi nu kom så tæt på de amerikanske udgivelser.

Jo, jeg mindes da der kom comics fra både, marvel, dc, topcow, og image , se det var gyldne tider :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#6 Bruno 9 år siden

#5 -

Så Danmark er i virkeligheden verdens største tegneserielæsere? :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#7 steadi07 9 år siden

#2 - Ifølge dette, http://tv.yahoo.com/news/foreign-box-office-avenge... , så er udgivelsen i Europa sket tidligere pga. forskellige helligdage. Samtidig har man også ladet den få udgivelse i forskellige andre lande, her primært i Asien.

Kina er ikke før 5. maj pga. påbud fra staten, ligesom Rusland først er 2. maj, da man har frygtet, at den bliver udgivet ulovligt så snart en russisk udgivelse er sket.
Japan er først med i august.

Men som også nævnes rundt omkring, så ville en verdensomspændende premiere i start maj risikere, at de europæiske salgstal blev ødelagt når EM startede i begyndelsen af juni.

Jeg elsker forresten, at The Avengers, som har kostet 220 millioner $, allerede nu har indtjent 170 mil. $ i "overseas", som amerikanerne kalder alle andre biografer.

En film som "Battleship", som dog er bæ, har også først premiere i USA 18. maj. Den kan dog vel næsten ikke andet end at drukne oveni "The Avengers".


Forresten, så giver det vel lidt sig selv, at størstedelen af billetterne til filmen er solgt til 3D-udgaven... I hvert fald viser et hurtigt blik på fx Cinemaxx's hjemmeside, at 3D-udgaven vises i de største sale, mens 2D-udgaven har snuppet de "medium"-store sale.

Nå ja, efter at have hørt pænt dårlige ting om især den første del i 3D, så snupper jeg 2D.
Gravatar

#8 Nicki52 9 år siden

Glæder mig til toeren. Hvis bare Joss Whedon star bag instruktion, så jeg med. Var der andre end mig der synes at Cobie Smulders som var lidt for kedelig. Hun havde slet ingen personlighed.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#9 Hr. Nielsen 9 år siden

Det er dæleme fortjent at filmen her scorer kassen, modsat de mange kangt svagere blockbusters!!! Nu giver Whedon's kommentar om at en 2'er skal være mere intim, for et sådant brag her kan ifølge mig ikke toppes ved at gøre det endnu større og vildere.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#10 kasperfmn 9 år siden

#8 Hun var ment som værende kedelig. Hun var der mest af alt for
at overtage rollen som højre hånd, da Agent Coulson bliver slået ihjel. Der er brug for mere end bare Samuel L. Jackson til at personificere S.H.I.E.L.D.

Skriv ny kommentar: