Superheltefilmen “The Avengers” har ikke blot været et hit herhjemme og i resten af Europa, men har også nu formået at dele smæk ud i amerikanske biografer over weekenden, hvor filmen fik sin længe ventede premiere.

Se også: Superheltefilmen “The Avengers” superhitter i de danske biografer.

“The Avengers” formåede fredag at få den anden højeste fredagsdebut nogensinde med $80 mio., hvorefter filmen fortsatte med at slå rekorderne for både bedste lørdag og bedste søndag nogensinde, hvilket resulterede i, at den ramte $200,3 mio. over weekenden.

Filmen er derved den første nogensinde til at ramme $200 mio. på én weekend i USA. Det må derfor siges, at Iron Man og resten af Marvels helte giver Batman og “The Dark Knight Rises” kamp til stregen, når det kommer til slaget om, hvilken film der bliver sommerens største hit.

Hvilken film, tror du, ender som sommerens sejrherre? “The Avengers” eller “The Dark Knight Rises”? Klik på ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (39)
Gravatar

#1 Babo84 9 år siden

Den er lidt svær. 3D'en gør jo, at Avengers kan omsætte for mere, men antallet af solgte billetter kan man måske sammenligne. Dog tror jeg, at TDKR får en stor åbningsdag, sandsynligvis større end TDK's som var på 158 i sin tid, så Avengers skal ikke føle sig for sikker, da der stadig er liv i 2D'en. Heldigvis.
Gravatar

#2 coftkohl 9 år siden

Fuldt ud fortjent, set med mine øjne, virkelig underholdende og fed film.

Så må vi så se om den bliver større end Avatar, eller om det kun bliver for i år.

Det kunne også ske at det "kun" rækker til en plades længere nede, når de andre store film udkommer senere i år.

Nævner i flæng MIB 3, Prometheus, TDKR, osv., hvis der er andre ? :)
Gravatar

#3 the_paki_don 9 år siden

På Kino.dks konkurrence om åbningsweekenden gættede jeg på 203.6 millioner dollars, så det kommer slet ikke som en overraskelse. 3D ekstra priserne gør, at den kunne nå milepælen, så man kan ikke helt bryste sig af at have klaret det fantastisk.

Det er klaret ved hjælp af snydemidler. Tror ikke, at The Dark Knight Rises slår denne samling af penge, men kun pga. manglende 3D.
Gravatar

#4 Hr. Nielsen 9 år siden

Filmz har åbenbart som mål at lave disse to film til en Vs.'er:) Ærlig talt kan jeg ikke se at det ikke er er bedøvende ligegyldigt, så længe filmene er gode og lever op til folks forventninger, more or less og er kvalitative. Så om den ene tjener en reje mere end den anden, om det skyldes 3D (som jeg dog IKKE har støttet, da jeg så The Avengers i vidunderlig 2D) eller ej, eller om Batman's nosser er større end Hulk's eller ej, rager mig en skid:-P Jeg håber blot på endnu et brag af en film med TDKR.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#5 Frederik 9 år siden

Hvis det betyder at Joss Whedon får mere frihed og penge til at skabe hans egne, originale ideer a la Nolan med "Inception", så er det jo dejligt.
Gravatar

#6 Bruno 9 år siden

Frederik (5) skrev:
Hvis det betyder at Joss Whedon får mere frihed og penge til at skabe hans egne, originale ideer a la Nolan med "Inception", så er det jo dejligt.


This! Om filmen har tjent mere eller mindre en anden film, er jeg forholdsvis ligeglad med, men det kan jo være at sådan en succes kan medføre endnu en "Serenity" eller andet godt fra Whedon.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#7 Ericmase 9 år siden

Mere fortjent end Twilight!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#8 duuk74 9 år siden

#6
Vil nu hellere se en fortsættelse på Firefly serien. Synes ikke rigtig konceptet holdt som film - men serien var fed.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#9 Bardoboy 9 år siden

Skla ind og se den i aften, glæææder mig!!

Ååh en 2'er til "Serenity"? Kan godt lide ideen !!
Gravatar

#10 KhalidHamid12 9 år siden

Det bliver svært at slå for The Dark Knight Rises, pga. de ekstra afgifter på 3D billetter. Jeg tror derfor at i længden, så vil The Dark Knight Rises slå The Avengers.

Skriv ny kommentar: