Warner Bros. annoncerer nu officielt rollelisten til “The Batman”.

Det begyndte som et Ben Affleck-projekt, hvor Affleck både skulle skrive, instruere og spille hovedrollen i DC-filmen “The Batman”.

Siden blev Ben Affleck erstattet som instruktør og manuskriptforfatter af Matt Reeves, der erstattede Affleck som Batman med Robert Pattinson.

Men én ting er ikke blevet ændret. Titlen er stadig (og nu officielt) “The Batman”, bekræfter Warner Bros. i en pressemeddelelse.

Optagelserne er nu officielt begyndt på “The Batman”, der foruden Pattinson på rollelisten også har bekræftet følgende navne: Zoë Kravitz (“Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”) er Selina Kyle; Paul Dano (“There Will Be Blood”) er Edward Nashton; Jeffrey Wright (“Westworld”) er James Gordon; John Turturro (“The Big Lebowski”) er Carmine Falcone; Peter Sarsgaard (“The Magnificent Seven”) er Gil Colson; Jayme Lawson (“Farewell Amor”) er Bella Reál; Andy Serkis (“Abernes planet”) er Alfred; og Colin Farrell (“Fantastic Beasts and Where to Find Them”) er Oswald Cobblepot.

Læs også ‘DC-instruktør teaser trailerpremieren på “The Batman”‘.

“The Batman” får premiere den 25. juni i 2021.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Gridlock 7 måneder siden

Bliver interessant og se hvordan denne version af Batman kommer til og se ud.
Forhåbentlig dropper de den trend som Bale startede med den grove stemme, som så blev ført videre i med en syntetisk forvrænget stemme i Batman vs Superman.

Vil langt hellere fortrække noget der mindende om den stemme, som enten Michael Keaton eller Kevin Conroy brugte.
Specielt Conroy klarede og lave individuelle stemmer for både Bruce Wayne og Batman, stemmer der var tilpas forskellige til at man kunne tro at de to karakter ikke var en og samme person.
Gravatar

#2 Dalgaard 7 måneder siden

Det bliver rigtig spændende og se hvad det bliver til på skærmen.
Man skulle vende sig meget til Bale's stemme som Batman, men syntes nu det fungerede meget godt i sidste ende. Bortset fra han altid lød utrolig forpustet og med masser af mundvand :)
Gravatar

#3 Kaversmed 7 måneder siden

Kan slet ikke forestille mig Colin Farrell som The Penguin, men jeg kan godt lide Colin og har meget stor tiltro til Reeves, så det bliver utroligt spændende at se :)
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#4 sraw rats 7 måneder siden

#3
De skulle nok have byttet om så det er Andy Serkis er Oswald Cobblepot og Colin Farrell er Alfred
Gravatar

#5 Fc-Sonny 7 måneder siden

Christopher Nolans Batman trilogi er og bliver noget nær perfekt. Det kommer de heller ikke til at slå denne gang.

Skriv ny kommentar: