“The Batman”-instruktør Matt Reeves’ har afsløret, at Gotham PD-spinoff’en, der skulle produceres for HBO Max, har gennemgået en vigtig udvikling.

“The Batman” er endelig landet i biograferne, og DC-filmen har taget verden med storm.

Matt Reeves’ fortælling om den ikoniske DC-superhelt udforsker en mørkere fortælling og en mere dyster udgave af Gotham, end vi nogensinde har set tidligere, og det er en verden, som instruktøren slet ikke er færdig med.

Du kan læse vores anmeldelse af “The Batman” lige her.

Hos WarnerMedia-streamingtjenesten HBO Max er der allerede en Penguin-spinoff under udvikling med Colin Farrels fjerkræinspirerede mafiaboss i centrum, og indtil for ganske nyligt har vi også kunnet vente en serie om Gothams politiafdeling.

Den sidstnævnte spinoff er dog ikke længere under udvikling – ikke som vi først kendte den i hvert fald. I et nyt interview med YouTube-kanalen The Cyber Nerds har Reeves nemlig afsløret, at serien har udviklet sig til en mere horror-inspireret fortælling med fokus på sindssygehospitalet Arkham.

“GCPD-tingen, den historie har lidt udviklet sig. Vi har faktisk nu [bevæget] os mere ind i domænet af, hvad der præcist ville ske i Arkham-verdenen i forbindelse med at være kommet gennem vores film. Og nogle af karaktererne, igen i deres oprindelseshistorier […] det er ligesom en horror-film eller et søgelseshus, der er Arkham,” siger instruktøren og fortsætter. “Igen, på samme måde som at Gotham er en karakter i filmen, vil jeg virkelig gerne have at Arkham eksisterer som en karakter, så du går ind i det her miljø og møder de her karakterer på en måde, som føles ny. Så i vores arbejde på Gotham, begyndte den historie at udvikle sig, og den begyndte at føles som, ‘ Vent, vi burde virkelig give os i kast med det her.’ Og det er ligesom der, det er endt.”

En horror-serie med udgangspunkt i Reeves’ DC-verden er slet ikke utænkelig, når man har set den melankolske virkelighed i “The Batman”. Det kan meget vel ende med at blive et spændende take på en ikke så udforsket afdeling af superhelteuniverset, og der er mere end rigeligt med karakterer at tage fat i i det berygtede sindssyge hospital. Om byens politi stadigvæk vil spille en rolle i serien, ved vi ikke.

Vi ved heller ikke endnu, hvornår vi kan forvente at se hverken Penguin- eller Gotham/Arkham-serien.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: