Robert Pattinson var til møde hos Marvel Studios for fem år siden – måske til rollen som Star-Lord.

Han er afløseren for Ben Affleck i rollen som den næste Batman. Men i stedet for en aftale med DC Films kunne Robert Pattinson måske været endt i MCU.

Robert Pattinson fortæller til Variety, at han var til møde hos Marvel Studios i tiden op til “Guardians of the Galaxy”.

Dengang var skuespilleren stadig primært kendt for “Twilight”-rollen som Edward Cullen, men var altså en mulighed hos Marvel.

Det vides ikke, hvilken rolle der var tale om, men var det “Guardians of the Galaxy”, så er rollen som Star-Lord den mest oplagte.

I stedet valgte Marvel Studios den syv år ældre Chris Pratt til rollen som Peter Quill.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Squeszh 11 måneder siden

"Robert Pattinson fortæller til Variety, at han var til møde hos Marvel Studios i tiden op til “Guardians of the Galaxy”."...

Nej. I tiden OMKRING GOTG... Så der menes nok tiden hvor den udkom... Og så er det sgu nok meget usandsynligt at han skulle castes som Star-Lord... Igen TOTALT ubegrundede gætterier fra Justs digteri....
Gravatar

#2 Mejse 11 måneder siden

#1 mon ikke han havde udtalt det anderledes hvis det ikke var omkring Guardians :) men godt du ikke hidser dig op over ingenting :)
Gravatar

#3 Squeszh 11 måneder siden

Mejse (2) skrev:
#1 mon ikke han havde udtalt det anderledes hvis det ikke var omkring Guardians :) men godt du ikke hidser dig op over ingenting :)


Har du læst interviewet? Og jeg "hidser mig op", fordi dette er typisk Just... Han griber en enkelt sætning fra en lang artikel, (nogen gange bare en halv sætning), og så drager hans hans egne konklusioner, og præsenterer hans egne opdigtede historier som nyheder... Hans evne til at holde sig til fakta, er pinligt ringe....Gravatar

#4 Mejse 11 måneder siden

#3 det har jeg ja, og ja der bliver ikke direkte sagt at det var den film han var på tale til, men samtidig giver din mening om hvad det betyder da endnu mindre mening, så ja det er tolkning men i det mindste tolkning der giver mening :)

Skriv ny kommentar: