“Avatar: The Way of Water” er ikke til at stoppe. Bliver “Titanic” den næste til at bøje knæet for James Cameron-giganten?

Efter godt syv uger i biograferne har Camerons første “Avatar”-fortsættelse overhalet J.J. Abrams’ “Star Wars: The Force Awakens” i billetlugerne.

Oven på weekenden, der sluttede med søndag den 29. januar, har “The Way of Water” nemlig opnået en indtjening på mere end 2,117 mia. dollars (14,46 mia. DKK), hvilket betyder, at man har overhalet både “Avengers: Infinity War” (2,052 mia. dollars) på femtepladsen og “The Force Awakens” (2,071 mia. dollars) på fjerdepladsen.

Det betyder også at Cameron nu står bag tre af historiens fire mest indtjenende film. Foran “The Way of Water” finder vi nu kun “Titanic” (2,195 mia. dollars), “Avengers: Endgame” (2,799 mia. dollars) og filmens egen forgænger, “Avatar” (2,923 mia. dollars).

Selvom sci-fi-filmen nærmer sig tredjepladsen, er det ikke sikkert, at den når den. “Titanic” får nemlig i anledning af sit 25-års jubilæum endnu en omgang i biograferne, hvorfor man forventer en stigning i filmens indtjening.

“Avatar: The Way of Water”-succesen har ikke kun foregået i billetlugen, da filmen i sidste uge blev nomineret til fire Oscar-statuetter – heriblandt i kategorien Bedste film.

Du kan se årets Oscar-nomineringer lige her.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 KE!Z 1 år siden

muligvis top 4 over mest indtjenende film, men den er vel kun lige gået i 0, tænker ikke der er den store fortjeneste, men den skal nok komme på de næste.
Kingslayer.....

Skriv ny kommentar: