Produceren Ryan Kavanaugh kan i et interview med Io9 give en opdatering på det lovede reboot af franchisen om “The Crow”, der lagde ud med kultfilmhittet fra 1994 med Brandon Lee i hovedrollen.

Kavanaugh kan fortælle, at manuskriptet til den nye filmfortolkning er blevet færdiggjort, og at projektet forventes at få grønt lys fra filmselskabet inden for de næste par måneder.

”‘The Crow’ bliver helt sikkert til noget. Vi er netop i gang med at samle de sidste tråde,” forklarer han. ”Den har endnu ikke officielt fået grønt lys, men det bliver en realitet. Om et par måneder burde vi være klar til at gå i gang.”

Desuden kan produceren tilføje, at de er i forhandlinger med skuespillere til projektet, og at projektet ikke vil blive en genindspilning af den oprindelige film, men derimod en helt ny start på franchisen.


”Det er egentlig en relancering af filmserien, hvor den laves mere i stil med en dyster superheltefortælling,” siger Kavanaugh.

Med henblik på hovedpersonen kan Kavanaugh fortælle, at han vil blive mere “nutidig”, men at han stadig vil bære den kendetegnende sminke:

”Han vil bære makeup, men det vil være anderledes,” forklarer produceren. ”Den bedste måde at beskrive det på er at sammenligne den med den første ‘Batman’ og ‘Batman Begins’ med henblik på karakterernes udsende og væremåde.”

Den originale “The Crow” fra 1994, som sidenhen affødte flere tvivlsomme fortsættelser og en tv-serie, blev instrueret af Alex Proyas og blev Brandon Lees allersidste film.

Filmen var en tilpasning af James O’Barrs undergrundstegneserie af samme navn om en afdød, ung mand, som genopstår for metodisk at hævne sig på de mordere, der brutalt tæskede og voldtog hans forlovede og dræbte dem begge.

Se også: Jason Statham som The Crow?Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 Eat this 12 år siden

"The Crow" genfortolkes som dyster superheltefilm

The Crow er en dyster superheltefilm
Gravatar

#2 Kruse 12 år siden

#1: Præcis min første tanke! Og de er i det hele taget rimelig vage i forhold til hvordan den nye film vil være anderledes.

Han vil bære makeup, men det vil være anderledes


Wow, det lyder interessant...
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#3 moulder666 12 år siden

Hvorfor lave et remake af noget, der stadig fungerer glimrende? Jeg så den her sidst, og den er stadig hamrende underholdende!

"FIRE IT UP - FIRE IT UP!"
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#4 Holger_dk 12 år siden

moulder666 (3) skrev:
Hvorfor lave et remake af noget, der stadig fungerer glimrende? Jeg så den her sidst, og den er stadig hamrende underholdende!

"FIRE IT UP - FIRE IT UP!"

var også min tanke, man behøves altså ikke ødelægge alle klassiske/kult film ved at lave et remake...

men dog kan jeg være lidt interesseret i at se en udgave af The Crow lavet med de fremskridt man har haft siden the The Crow i effekter og sådan.
Gravatar

#5 kasperfmn 12 år siden

Brandon Lee er The Crow, hvilket også er derfor alle spin-offs og fortsættelser har været det argeste lort, med deres ringe erstatninger.
Gravatar

#6 Monkeyking 12 år siden

#5 ku' ik' ha' sagt det bedre selv!

før var det prequels og lige nu er re-makes bare det "hotteste"... NOT!
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."
Gravatar

#7 thalion_dk 12 år siden

Helt enig med #5 det er noget pjat at lave et remake af en film som stadig holder så godt.
"One of god's own prototypes, too strange to live, too rare to die."
Gravatar

#8 Petrescu 12 år siden

Og der er ingen der kan fylde skurkerollen ud som Michael Wincott.

Robert Pattinson som den nye Crow? Han har jo lagt i ovnen til det.

Gravatar

#9 Patriarch 12 år siden

Det bliver spændende at se hvilken skuespiller der vil ende sin karriere med Crow-forbandelsen.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#10 ducktorwho 12 år siden

Eat this (1) skrev:

The Crow er en dyster superheltefilm


Njah, det er den nu ikke. Godt nok er den baseret på en tegneserie, men der findes altså også andre slags tegneserier end dem med superhelte(!)

Den hører nok mere ind under action eller supernatural thriller...

Skriv ny kommentar: