Sæson 6 bliver endestationen for “Supergirl”-serien med Melissa Benoist.

Arrow-verse-serien “Supergirl” gør klar til sin sidste sæson. The CW aflyser “Supergirl”.

I 2021 er der premiere på Sæson 6 af “Supergirl”, der igennem 20 afsnit vil afrunde The CW-serien, som ligesom “The Flash” udsprang fra “Arrow”-serien.

Melissa Benoist har spiller rollen som Supergirl – kusine til Superman – hvor hun har kæmpet for en kvindelig præsident, immigranters rettigheder og de negative sider ved sociale medier. Nu er det snart slut.

Læs også ‘Politisk korrekte “Supergirl” kæmper imod frygt i Sæson 4‘.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Geekalot 3 år siden

Den og batwoman eller hvad den hedder. Er fandme også ringe...
Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

Har ikke lige set serien, men er det ikke meningen at superhelte kæmper mod superskurke? Alt det andet er der politikere, der kan tage sig af.
Gravatar

#3 Star Trek fever 3 år siden

Åh nej. Hvilken serie skal så være bedrevidende, belærende og belastende? Kommer nok til at savne den lige så meget som en rodbehandling
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 The_Corrector 3 år siden

#2 Nu har jeg fulgt med i alle sæsoner indtil videre, og selvom der har været ting jeg så gjort bedre, så synes jeg serien generelt har taget fat i nogle relevante punkter, som vi også kender fra vores virkelighed. Skurkene i sæsonerne har på den ene eller andet måde ønsket ondt i sådan en grad, at Supergirl ikke har kunne se passivt til. Men specielt sæsonen om immigranters rettigheder, satte hende i en rigtig svær situation, fordi på den ene side er hun folkets beskytter, men hun er også selv en immigrant, og det stiller hende i en rigtig svær situation om at forholde sig neutral.

At sige serien har været ringe, nej det synes jeg på ingen måder den har været. Ja der har været ting jeg så gjort anderledes. Men generelt har jeg personligt følt mig godt underholdt, og spændene, at man har taget fat i nogle problemstillinger, som vi også kender fra vores egen virkelighed.

Jeg har ikke følelsen af at det er gjort for at være politisk korrekt. Tværtimod synes jeg det har været forfriskende, for det bliver sgu også ret hurtigt kedeligt, at se en superskurk vil overtage verdensherredømmet igen og igen.

Men der er blandt andet skurken Lex Luthor, som jeg i øvrigt vil sige Jon Cryer spiller rollen rigtig godt som. Ligesom Katie McGrath også spiller rollen rigtig godt som Lena Luthor. De begge to har være rigtig godt til at virke troværdige i deres roller, både når det har handlet om at, nu er de skurken, men også når de pludselig er de gode. Bare for at nævne to skurke.

At udfordringerne har været nye i hver sæson, det kan jeg kun give ros til, i stedet for det bare er det samme igen og igen. Ja det har været det samme i den forstand, det er endnu en skurk der ønsker ondt. Men hver skurk har så også haft hvert deres eget motiv, og deres planer har været forskellige, og skabt nogle situationer, som har været spændene at følge med i.

At serien stopper efter den næste sæson, det synes jeg både er noget øv, men måske også et rigtig godt tidspunkt. Det noget øv, fordi nu har man brugt så mange år på at bygge et univers op, også vil man smide det på gulvet på den måde. Det rigtige tidspunkt, fordi måske er det også bedre at starte på en frisk, og tænk i andre baner. At det er slut med serien Supergirl, er ikke ensbetydende med, at det er slut med Supergirl, der er god mulighed for, at man laver andre serier hun kan være med i. Der har været lavet en del crossovers mellem de forskellige serier. En sæson med flere helte i samme serie, er selvfølgelig en mulighed, men om det kommer til at ske, det har jeg overhoved ikke fulgt nok med i de sidste mange måneder, til at vide noget om.
Gravatar

#5 kblood 3 år siden

Jeg syntes at serien startede fint, men gik lidt for meget op i at alting skulle være omkring politiske emner.

Ja, de er da sikkert relevante, men det var bare ikke specielt underholdende syntes jeg ikke. Det føltes ret tvunget. Karaktere som havde skiftet køn, er homoseksuelle, en fjende som er racisme? Det er da fint nok at have i en serie, jeg syntes bare det blev for meget. Det samme i The Arrow... der var mere fokus på personlige problemer end noget egentlig plot. Jeg syntes The Flash har gjort det noget bedre. Fokus på superhelte ting, og så nogle personlige problemer men de virkede stadigt til at være noget mere i baggrunden, eller bare mere interessante.
Gravatar

#6 CaGoDa 3 år siden

#4 der kommer jo serien Lois og Superman måske får hun cameos der eller bliver måske en del af serien Legend of Tomorrow.

Skriv ny kommentar: