“Batman Begins” fra 2005 og “The Dark Knight”, der tog biograferne med storm denne sommer, blev udgivet med tre års mellemrum. Spekulationer går derfor på, om den næste film i franchisen muligvis vil ramme biografer i 2011. Dette er formentlig ikke tilfældet, da nye indikationer peger på, at den næste Bat-film måske allerede kan være klar i 2010.

Kilder, der angiveligt arbejdede bag kulisserne på “The Dark Knight” i Chicago, har berettet, at den tredje film i serien muligvis kan påbegynde præproduktion så tidligt som til februar og derpå være klar til at påbegynde optagelser i løbet af sommeren 2009.

På nuværende tidspunkt er instruktøren Christopher Nolan officielt på ferie og har endnu ikke indgået en aftale med filmselskabet om også at stå bag endnu en film om den mørke, kappeklædte ridder – ligesom der ej heller foreligger en historie eller et manuskriptudkast. Så det er langtfra sikkert, om disse spekulationer omkring den nye film holder stik.

Warner Bros. har desuden længe holdt kortene tæt til kroppen, da det kom til designet af skurken Two-Faces fremtræden i “The Dark Knight”, men nu, hvor filmen længe har kørt sin sejrsgang i alverdens biografer, har filmselskabet udsendt de første lidt forsinkede officielle publicity-billeder af Aaron Eckhart i rollen som den vansirede udgave af Harvey Dent, som han tager sig ud henimod filmens slutning.

Billederne kan findes online hos filmsiden DarkHorisons.com, hvor den lille håndfuld Two-Face-billeder er blevet tilføjet nederst i galleriet.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Juhler 15 år siden

De kan lige vove på at lave den uden Christopher Nolan og Christian Bale....
Gravatar

#2 elwood 15 år siden

ahh nevermind.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 filmz-gofferoffer 15 år siden

#1

Indeed.

By the way er det fedt at være i stand til at se Two-Face uden at skulle gå i biografen. Efter min mening den bedste inkarnation af karakteren nogensinde!
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#4 Christian Voldborg 15 år siden

Lyder (desværre) for godt til at være sandt.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#5 filmz-Bruce 15 år siden

Så har Rhett Bratner øhhh Brett Butler hmmm Butt Rottner nok en ledig plads i kalenderen.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#6 myshkin 15 år siden

Nej, bring Schumacher på banen igen.. Battie nu med tighter nipples og flere butt-shots..
"also it's a movie don't be a cunt."
- internet anonymous
Gravatar

#7 Riqon 15 år siden

Hvis jeg var Two-Face, så ville jeg klø mig hele tiden..
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 Rasputinoch 15 år siden

Kilder, der angiveligt arbejdede bag kulisserne på "The Dark Knight" i Chicago


Sådan et rygte bør altså ikke tages seriøst!
Gravatar

#9 Riqon 15 år siden

#8 - Hehe, kan især godt lide at de angiveligt arbejdede bag kulisserne. Selv hvis de gjorde, så ville jeg være betænksom med at tage deres ord for gode varer, men det gjorde de tilmed kun angiveligt.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#10 thomas040 15 år siden

Jeg kan godt lide at de arbejder bag kulisserne. Hvad er der bag kulisserne? Normalt er bag kameraet til at forstå, men bag kulisserne?
Failure is a zero out.

Skriv ny kommentar: