Warner Bros. kunne i torsdags bekendtgøre, at indspilningen til den tredje film i “Batman”-franchisen officielt er påbegyndt, og dermed vil den sorte ridder endnu engang rejse sig fra Gothams mørke gyder.

Se også: Gotham flytter til Pittsburgh i “The Dark Knight Rises”.

The Dark Knight Rises” vil blive det sidste kapitel i Christopher Nolans “Batman”-trilogi, og instruktøren har derfor valgt at bringe filmen til nye højder.
Warner Bros. kunnne nemlig berette, at filmen vil blive en global affære, idet den foruden Pittsburg, New York og Los Angeles også vil blive indspillet i England og Skotland samt dele i Indien.

Mediekoncernen kunne ydermere løfte sløret for, at Nolan endnu engang vil gøre brug af IMAX-kameraer til at filme mange af hovedscenerne. Nolans brug af IMAX i “The Dark Knight” blev i sin tid rost til skyerne for sin imponerende billedkvalitet, og han vil derfor bruge det mere omfattende i sin kommende film.

Filmen vil endnu engang have en stjernespækket rollebesætning af bl.a. Christian Bale, Morgan Freeman, Michael Caine, Gary Oldman, Anne Hathaway og Joseph Gordon-Lewitt som alle kan nydes til sommer næste år, når Batsignalet vil oplyse de danske biograflærreder for en sidste gang i Nolans “Batman”-univers.

Se også: ”Batman” rebootes efter “The Dark Knight Rises”.Vis kommentarer (34)
Gravatar

#21 BN 11 år siden

Babo Rises (20) skrev:
Hvorfor? :)


Som filmkender kan du umuligt stille mig det spørgsmål!
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#22 Babo Rises 11 år siden

Men du taler jo sandt ;) bag det sjove er der altid alvor ;)
Gravatar

#23 dix3n 11 år siden

#7 Link please :D
Gravatar

#24 Nicki52 11 år siden

Tror den kommer til at blive 5/6, altså 8/10 ligesom den forrige.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#25 BabyJaneFirefly 11 år siden

"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson
Gravatar

#26 Moog 11 år siden

#9 Aaaah, hvis "there will be blood" havde vist sig at være dårlig, ville du være den sidste der indrømmede det ;)
Gravatar

#27 Bruce 11 år siden

#26 Hvad skulle dog være mit formål med at bedømme en film som værende bedre end jeg selv føler den er?

Mener du, at hvis There Will Be Blood, i dens nuværende inkarnation, over en bred kam blev bedømt som værende dårlig, så ville jeg stadig synes den er god? Det har du således ret i. For ja, den bliver hverken bedre eller værre af andres udsagn, ifht. min egen oplevelse.

Mener du derimod, at hvis There Will Be Blood var eksekveret dårligt og således anderledes end nu, så ville jeg stadig have samme mening om den? Hvad skulle dog være mit incitment, med mindre jeg var født som en fanboy, hvor filmkvalitet ikke var et centralt element for mig, og et instruktør eller skuespillernavn alene, var nok til at give mig en våd drøm. Men sidstnævnte synes jeg godt nok ligger mig fjernt.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#28 El vez 11 år siden

There will be blood - en glimrende guilty pleasure ;)
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#29 Bruce 11 år siden

#28 Nemli' :)
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#30 Nukleon 11 år siden

#17 Et IMAX kamera er omtrent på størrelse med et køleskab, pga den horisontale 70mm film. At filme hele filmen med de skrumler ville være noget af en opgave.

Jeg forstår ikke hvorfor Nolan ikke har kigget på Digitale kameraer endnu, vi er jo efterhånden nået op på en 4/8k hvilket skulle være rigeligt i forhold til effektiv opløsning.

Skriv ny kommentar: