Warner Bros. har besluttet, at “The Dark Knight” vil blive genudgivet i biograferne til januar, hvor Oscar-akademiet afgiver deres stemmer om, hvilke film der skal nomineres til de eftertragtede statuetter.

Det er indtil videre planen, at “The Dark Knight” vil få repremiere i en række IMAX-biografer, og man vil senere tage stilling til, om filmen også skal genudgives i almindelige biografer.

“The Dark Knight”, der udkommer på dvd til december, har indtil videre omsat for 512 millioner dollars i USA og 440 millioner dollars i resten af verden, deriblandt 55 millioner dollars i IMAX-biografer. Filmens genudgivelse til januar vil sikre, at den når op på en omsætning på 1 milliard dollars.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Mercadian 14 år siden

Det må siges at være et usædvanligt taktisk uspil fra Warner Bros. side. De lægger ikke skjul på at de vil have statuetter med hjem fra Oscar showet...
If practice makes perfect, but nobody is perfect, then why practice?
Gravatar

#2 McPeter 14 år siden

Haha fedt træk! Måske kan den så vippe Titanic af pinden? Kan ikke lige huske hvor langt der er derop dog så kan godt være jeg er for optimistisk...
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#3 chandler75 14 år siden

# 2 Ifølge nyhedslinket er det ikke sandsynligt...

But with the title set to hit DVD in December, it's now apparent anyone hoping the Batman sequel would soar to "Titanic" heights will be disappointed. "Dark Knight" already ranks as the second-highest-grossing movie ever, after "Titanic's" phenomenal $1.84 billion -- a mix of $600.8 million in domestic boxoffice and $1.24 billion in foreign coin registered in 1997 and 1998.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#4 McPeter 14 år siden

#3 - jebus det er også bare mange penge. Ja, den er jo selvfølgelig også floppet i asien så det er nok svært - Titanic har nok klaret sig bedre på den front.
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#5 kasperfmn 14 år siden

Ved en genudgivelse kunne de prøve at markedsføre den bedre i Asien således at de kunne indtjene det de tabte på den derovre, dog er det stadig usansynligt at de når Titanic højder.

Gadvide om en genudgivet version kommer til at have nogle ændringer?
Gravatar

#6 Riqon 14 år siden

"Here is my card..."
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 tiany 14 år siden

Ja jeg skal i hvert fald ikke se den igen. Men man må da sige at de virkelig forsøger at få hevet den oscar i land. Jeg vil nu bare gerne se hvem de skal konkurrer imod inden jeg beslutter mig for, om de har fortjent at vinde en.
Valar morghulis
Gravatar

#8 Feodora 14 år siden

*suk* Jeg er godt nok ved at være lidt træt af "The Dark Knight" feberen. Synes det hele er ved at blive en smule hysterisk.
I have amnesia and deja-vu at the same time: I think I've forgotten this before.

Say no to Pirates 4!

Gravatar

#9 Buzz 14 år siden

The Dark Knight comme for you and you and one of you
Gravatar

#10 kasper0204 14 år siden

(8) skrev:
*suk* Jeg er godt nok ved at være lidt træt af "The Dark Knight" feberen. Synes det hele er ved at blive en smule hysterisk.


Ja! Men der skal jo malkes, hvor der malkes kan...

Skriv ny kommentar: