The Expendables” debuterede som forventet i toppen af den amerikanske boxoffice-liste med et pænt reslutat på 35 mio. dollars.

Det er det samme, som komedien “The Other Guys” debuterede med i sidste uge, men langt fra de 62 mio. dollars, som Christopher Nolans “Inception” overraskende debuterede med for et par uger siden.

Dog er det næsten det dobbelte af åbningsweekenden for Stallones “Rambo”, der omsatte for 18 mio. dollars, da den udkom.

De kommende uger vil vise, hvor hurtigt “The Expendables” kan indhente sit budget på ca. 85 mio. dollars, men allerede nu burde det stå klart, at Stallone godt kan begynde at fyre op for “The Expendables 2”.

Se også: Filmz TV har som eneste danske medie været i Los Angeles og talt med Sylvester Stallone, Dolph Lundgren og Eric Roberts. Du kan se hele det eksklusive video-interview her.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Lord Beef Jerky 11 år siden

Jeg vil nu også sige, at CGI-blodet i en scene, hvor en kniv skar en masse lemmer over, blev ALT for meget. Og CGI-ilden var også horribel. Næste gang må de meget gerne droppe disse ting, og holde sig til det der fungerer.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#12 kasperfmn 11 år siden

Lækkert at høre, at filmen hittede. Så må man bare håbe at den holder de flotte tal i de næste par uger.
Gravatar

#13 Agenten 11 år siden

Glæder mig til at se den film!!!!!
Killing is easier than breath...
Gravatar

#14 filmz-Claudius 11 år siden

Med den udvikling, slipper vi måske for nr. 2. Filmen har indspillet for lidt under 39 mio. dollars i USA lige nu. Ifølge Wikipedia var budgettet på 82 millioner dollars, mens Filmz skriver 85. Under alle omstændigheder er det mindre end halvdelen efter åbningsweekenden, der næsten altid er knald eller fald for en film.

"Expendables" virker som en af den slags film, der skal hente indtjeningen i hjemlandet, og modsat "Inception" inviterer den ikke åbenlyst til flere gennemsyn, fordi den ikke gemmer på mysterier og vækker nysgerrigheden. Mandag var indtjeningen nede på 3,9 mio. dollars, og hvis det er et fingerpeg om, hvor det bærer hen, så kan "Expendables" få svært ved at nå succes-kriteriet. Næste weekend bliver helt afgørende.

Jeg er sikker på, at "Expendables" nok skal tjene pengene hjem igen, men hvis den skal gøre det gennem de penge, der tjenes uden for USA, og gennem dvd-salget, så kommer der næppe en fortsættelse. Det ville så heller ikke gøre så meget.
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#15 Bobby Singer 11 år siden

Lord Beef Jerky (11) skrev:
Jeg vil nu også sige, at CGI-blodet i en scene, hvor en kniv skar en masse lemmer over, blev ALT for meget. Og CGI-ilden var også horribel. Næste gang må de meget gerne droppe disse ting, og holde sig til det der fungerer.


Kunne ikke have sagt det meget bedre selv.
Idjit

Skriv ny kommentar: