Warner Bros. ryster program-posen for flere af deres største kommende projekter.

Vi må væbne os med tålmodighed – igen igen. Warner Bros. har nemlig set sig nødsaget til at udskyde premieredatoerne på flere store projekter – heriblandt de tre DCEU-film “Black Adam”, “The Flash” og “Aquaman and the Lost Kingdom”.

De følgende datoer tager udgangspunkt i de amerikanske premierer. De danske biografer giver ofte premiere til filmene dagen før premieredatoen på den anden side af Atlanten, men de danske datoer er endnu ikke officielt offentliggjort.

“Aquaman”-fortsættelsen åbner nu den 17. marts 2023 i stedet for den 16. december 2022, mens “The Flash”-premieren udskydes fra den 4. november 2022 til den 23. juni 2023.

“Black Adam” skulle have fået premiere den 29. juli i år, men udkommer nu først på det store lærred den 21. oktober 2022. Det er tilfældigvis en anden Dwayne Johnson-film, “DC League of Superpets”, der overtager den oprindelige “Black Adam”-premieredato. Superkæledyrsfilmen skulle have haft premiere den 20. maj.

Læs også: ‘Black Adam’-teaser afslører første brutale kig på DC’s nye superskurk”

Selvom det uden tvivl er triste nyheder for alle os, der havde glædet os til at se de kommende kapitler i DC-universet, er der dog intet, der er så galt, at det ikke er godt for noget. “Shazam!”-fortsættelsen med undertitlen “Fury of the Gods” rykkes nemlig frem til den tidligere “The Lost Kingdom”-dato den 16. december 2022 i stedet for den 2. juni 2023.

Det er ikke kun DC-film, der påvirkes af rokeringen. Timotée Chalamet-filmen “Wonka” er blevet rykket fra den 17. marts 2023 til den 25. december samme år. Jason Stathams hajfilm “Meg 2: The Trench” har fået sin første officielle premieredato, der ligger den 4. august 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: