Cyborg-cameo er skrevet ud af “The Flash” efter tweet fra Cyborg-skuespiller Ray Fisher. 

Der har længe været dårlig stemning i forholdet mellem Warner Bros. og Cyborg-skuespiller Ray Fisher.

Læs også: “Justice League”-stjerne raser: Joss Whedon ændrede hudfarve

Fisher har tidligere udtalt sig kritisk om Joss Whedon, som overtog optagelserne af “Justice League” efter Zack Snyder måtte trække sig grundet en familietragedie. Han har også beskyldt tidligere ledere hos Warner Bros. for at beskytte Whedons angiveligt dårlige opførsel.

Fisher optrappede endnu engang konflikten med et tweet inden nytår. Her langede han kraftigt ud efter Walter Hamada, chefen for DC Film. Fisher afviste samtidig, at han vil deltage i flere produktioner, hvor Hamada er involveret.

Det får nu konsekvenser. Fishers karakter Cyborg er nemlig blevet skrevet ud af “The Flash”, hvor han ellers var tiltænkt en cameo. Det skriver The Wrap.

“The Flash” får premiere i 2022.

 Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Star Trek fever 3 år siden

Fint. Ray Fisher kan blive en parantes inden for skuspil. Sådan går det jo
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Dalgaard 3 år siden

Gad vide om han regner med, at blive savnet ? Det var den mest ubetydelige rolle han havde alligevel, og en ubetydelig skuespillerpræstation.
So who cares
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

Ja de fik godt nok butched hans rolle i Whedons Justice League. Håber på noget mere fra Snyders Justice League. Det virker bare lidt underligt for universet fremadrettet at en karakter, der er del af Justice League bare forsvinder. Men det er jo muligt at lve hvad det skal være med Flashpoint. Håber dog vi på et tidspunkt igen får en Cyborg på skærmen.

Jeg synes da også oprindeligt at der skulle have været tale om en buddy film, med flash og Cyborg, og ikke kun en cameo, men det er nok også adskillige år og manuskriptforfattere siden. En cameo ville have været fuldstændig ligegyldig specielt efter den dårlige smag i munden efter Justice League.
Gravatar

#4 Geekalot 3 år siden

Håber han er færdig I hollywood....
Gravatar

#5 BlackJesus 3 år siden

Hvorfor håber du det? Hvad har han gjort ud over at kæfte rimelig meget op? Han har vel ret ang. WB. De satte DC i koma, som de nu prøver at redde med Snyders cut. Eller går du ikke ind for ytringsfrihed?

Hvor blev den hånen af Dave Bautista af da han var efter Disney for fyring af Gunn?

Når det er sagt er det ikke smart for Ray Fisher at snakke så offentligt. For han kommer højst sandsynligt ikke til at lave film for WB, når du nu ikke er ytringsfrihed i Hollywood.

Men på den anden side snakker vi stadig om den ligegyldige Cyborg Ray Fisher. Ville vi gør det hvis han ikke kæftede op? Jeg tror det ikke. Husk vi lever i en tid, hvor de små får point for at være efter de store på de sociale medier. Vi ser ham i en netflix film snart ;D
Gravatar

#6 Geekalot 3 år siden

#5 manden har svinet næsten alle der har været en del af justice league, ikke andre skuespillere dog.
Wheadon som mange har elsket at arbejde sammen med beskyldte han nærmest at være racist, derefter gik han efter WB.
Han lyder som typen der råber for at få opmærksomhed, uanset hvad det må koste, sådanne typer skal bare fryses ud.
Lidt det samme som den skuespiller jeg ikke kan huske navn på der, råbte op om han var blevet udsat for racistisk overfald, hvor man senere fandt ud af, manden aldrig var blevet overfaldet..
Gravatar

#7 Nagash 3 år siden

Tror han skal starte som career coach. "How to ruin your career in no time" skulle foredraget så hedde. Damn hvor har han godt nok gravet sin egen grav :D

Skriv ny kommentar: