Produktionen til Warner Bros.’ DCEU-film “The Flash” er langt om længe gået i gang.

Den lynhurtige superhelt har været ualmindelig langsom om at nå hen til det store lærred, men nu begynder han endelig at kunne skimte målstregen. Det har Andy Muschietti fejret med offentliggørelsen af filmens logo.

Efter “The Flash” blev annonceret i 2014, har man haft hele tre instruktører og et instruktørpar tilkoblet. Først kom Seth Grahame-Smith, så kom Rick Famuyiwa, så var der John Francis Daley og Jonathan Goldstein, der endelig blev erstattet af Andy Muschietti.

I mellemtiden har også manuskriptet ændret sig flere gange, før det blev officielt, at filmen nu vil tage udgangspunkt i tidsrejsehistorien “Flashpoint”.

Derfor kommer vi også til at møde flere forskellige versioner af Batman. Både Michael Keaton og Ben Affleck er nemlig tilbage som hver deres kappeklædte retfærdighedskæmper.

Læs også: “‘The Flash’-instruktør: Alle Batman-udgaver findes i samme univers”

Det var også meningen, at Ray Fisher skulle have optrådt som Cyborg, men efter hans kontroversielle kritik af Warner Bros.’ ledelse, blev han skrevet ud.

Til gengæld har filmen castet Supergirl, som skal spilles af den latinamerikanske Sasha Calle.

Efter al besværet er filmen nu endelig gået i produktion, og det er bestemt noget at fejre! Det betyder nemlig, at der ikke går alt for lang tid, før vi ser mere til Ezra Millers speedster.

“The Flash” får premiere den 3. november næste år.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 The_Corrector 2 år siden

Hele projektet i sig selv lyder rigtig spændene, håber inderligt bare at det ikke bliver en film i slowmotion. Frygter bare at alle hans action scener bliver i slowmotion, ligesom i JL. Det var forfærdeligt at se på. Kan de gøre som i tv-serien, så jeg indtil videre med på vognen til at se filmen i biografen. Men lad os nu se. Det er trods alt DC, de kan lave tv-serier, men endnu ikke lavet en god film, med undtagelse af The Dark Knight, okay fair nok Wonder Women var faktisk også god :)
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Det tyder nu på der var en del uldent ved Joss Whedon. Og den daværende ledelse der kun var ude på det de regnede med var hurtig profit. Nu har de fået sparket og vi har endelig fået den sande version af Justice League. Og Flash, Black Adam og Suiside Squad, på vej så ser fremtiden lys ud for DC, samt der også er The Batman på vej som måske/måske ikke er forbundet gennem multiverse, samt Justice League Dark der også er på vej.
Gravatar

#3 Ronnie Barnhardt 2 år siden

Justice League Dark spillefilm?
Gravatar

#4 Johnny42 2 år siden

#3 Der er en serie under udvikling af JJ Abrams.

Skriv ny kommentar: