Det er allerede blevet afsløret. Spørgsmålet som alle “Star Wars”-fans aktuelt vil have svar på: Hvem er “The Last Jedi”? Vi fik nemlig allerede svaret i “The Force Awakens”.

Se også: Lucasfilm afslører titlen på “Star Wars: Episode VIII”

Det står faktisk allerede i introteksten til “The Force Awakens”, hvor det står skrevet:

”Luke Skywalker er forsvundet. I hans fravær har den brutale First Order rejst sig fra Imperiets aske og vil ikke stoppe før Skywalker, The Last Jedi, er blevet tilintetgjort.”

Dermed tyder alt på, at titlen til “Episode VIII” refererer til Luke Skywalker. Med mindre at titlens ‘Jedi’ skal forstås i flertal – da Jedi ikke bøjes fra ental til flertal. Derfor kan titlen hentyde til mere end en Jedi – Rey måske?

En pudsig bonusinfo er desuden, at titlen fra “Episode VII” og “Episode VIII” sammenlagt danner en sætning: The Force Awakens The Last Jedi – Kraften vækker de(n) sidste jedi.

“Star Wars: The Last Jedi” får premiere d. 14. december.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Lard Hanson 5 år siden

Fik vi ikke det at vide af Yoda allerede i en af de første film?
Gravatar

#2 MartinEH 5 år siden

#1 - Jeg mener, at du har ret. Da han dør, siger han vist noget i retning af "when I am gone, the last of the Jedi you will be"... Men er ikke helt sikker på ordlyden.
Gravatar

#3 Fjeder 5 år siden

Sjovt som fokus er på Rey.. Snoke har følt forstyrrelsen før vi ser Rey.. Faktisk lige efter "Finn" får en kortslutning i åbnings scenen.. Så øh, der er flere potentielle jedier ;-)
Gravatar

#4 Zorgo12 5 år siden

Fjeder (3) skrev:
Sjovt som fokus er på Rey.. Snoke har følt forstyrrelsen før vi ser Rey.. Faktisk lige efter "Finn" får en kortslutning i åbnings scenen.. Så øh, der er flere potentielle jedier ;-)


Det samme gør Kylo Ren. Som noget af det første bemærker han jo Finn og nævner det for Snoke. Det betyder jo helt klart at der er flere der er såkaldt "Force sensitive" Og potentielt kan blive Jedi.
Gravatar

#5 JulianPetersen 5 år siden

Jeg har altid forstået det sådan, når man er færdig med sin "uddannelse" indenfor kræften er man en jedi og da rey jo ikke engang er begyndt på "uddannelsen" er det jo klart at der kun er en jedi tilbage nemlig luke ..

Skriv ny kommentar: